Multizni akarok egy játékkal de? (lent)
Figyelt kérdés
Szal mikor csinálok egy szerot nem tudnak rám csatlakozni errort ir ki.Routerem vna én ere gyanakszom!Mit kel vele csinálni hogy jó legyen?Mármint a routerel!2011. aug. 31. 15:04
1/10 anonim válasza:
melyik játékkal akarsz?
nem olyan egyszerű ahogy azt te gondolod....
2/10 A kérdező kommentje:
őőő egy Game Makeres játékról lenne szó nem tudom ismered-e ezt a programot :/ 39dll-et használ nem tudom mond-e ez valamit de amugy ha csak egymás ip-re akarunk csatlakozni ugyse jó
2011. aug. 31. 15:30
3/10 anonim válasza:
passz....nem ismerem a játékot... :/
4/10 A kérdező kommentje:
ő de nem ugy kel hogy valami portot megnyitok?
2011. aug. 31. 15:44
5/10 anonim válasza:
Pontosan úgy kell. Guglizd ki a megfejtést. pl: TP-LINK portnyitás. Szinte minden routerhez van ilyen segítség.
6/10 A kérdező kommentje:
Az is levan valahol irva hogy pontosan melyiket?:/ TCP/IP kapcsolathoz
2011. aug. 31. 15:47
8/10 A kérdező kommentje:
TP LINK és néztem vidit hogy za ip-cimem beirom a böngészöbe felhasz jelszo ot virtual server és ot feloldom portot igykel?csak még mindig nem tudom hogy melyiket:s valahol azt olvastam hogy a 80-asat
2011. aug. 31. 16:06
9/10 anonim válasza:
Én ez szerint csináltam még meg anno a CoD4es szerveremet. Nekem is TP-Linkem van. Ennél szájbarágósabban nem lehet elmagyarázni. Esetleg valami informatikust hívj el és megcsinálja ha nagyon fontos.
10/10 A kérdező kommentje:
fletudom már oldani csak nem tudom hogy melyiket kellene :s
2011. aug. 31. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!