Az alábbi számítógép megéri 205 ezer forintért? (lent)
INTEL I7 NVIDIA COOLER MASTER HAF 912 PLUS HD GAMER II ASUS-NVIDIA I7-2600, 3400MHZ,socket1155
+ 24" LCD MONITOR.
64BIT,PCI-E
8192MB DDR3 1333 RAM
2000GB SATA II HDD
20X dual layer DVD író
NVIDIA GEFORCE GTX560 2048MB DDR5 DVI/HDMI DX11. 8CH HD audió,
10/100/1000 Lan + WIFI Lan,
8DB USB 2.0 , 2db elõlapi USB + audio + E-SATA
ASUS VH242 24" Fekete LCD Monitor FULL HD 1920X1080 .
aki azt mondta hogy játékokhoz 32 bites xp kell az kezdjen el inkább mosni vagy szőni....
fáj olvasni az ilyen baromságokat....
majdnem minden játékhoz már 4 giga ram az ajánlott és 64 bites op rendszer...
ha van 3 giga ramod...amit nem is biztos h kezel az alaplap...és xp-d van...elkezdessz játszani a bf 3-al...
nem indul el xp-n de tegyük fel a példa kedvéért...
hirtelen valaki oda akar ülni a géphez írni egy levelet vagy valami....te nyomsz egy pause-t és nyomnád a windows gombot ,de nem történik semmi....sőt kifagy a géped egy fél napra....
nesze neked 32 bites xp 3 giga rammal....úristen 3 giga ram...miért pont 3??????
honnan tudod h mien procija és alaplapja van????20ból egy kezel 3 gigát....minimum 2 de legalább 4 de ajánlott a 8...
páratlan számú memót pedig csak akkor ha hozzáértően válogatod hozzá a cucokat...
amugy a géped faja...nem túlzás...főleg h monitor is benne van...ez egy mai gamer gép....
"Nem szoktam játékra használni a gépet csak ritkán. bf-el én egyáltalán nem játszok mert sz.r :D"
Honnan tudod hogy szar ha még nem játszottál vele.omfg
"gta4 nem fut el a 64bitesen"
Ülj le fiam.Egyes!
Tessék itt a konfig:
INTEL Core i5-2500K 3.30GHz 1155 BOX
GIGABYTE GA-Z68P-DS3
KINGSTON 8192MB HyperX XMP Blu DDR3 1600MHz CL9 KIT KHX1600C9D3B1K2/8GX
COOLERMASTER RC-330-KKN1-GP Elite 330
NEC AD-7260S Fekete
WD 500GB Caviar Blue 7200rpm 16MB SATA2 WD5000AAKS
CHIEFTEC CTG-500-80P 500W BOX
BENQ G2220HDA
GIGABYTE GV-R695OC-1GD HD6950 1GB GDDR5 PCIE
Összesen: 207.591 Ft
Ha hozzádobnál még 5ezret akkor tudnál venni egy 2Gbos 6950et.Ha FullHDba játszasz akkor sokat számít a VRAM és megéri azt az 5k forintot.Amúgy ez jobb konfig.Erősebb a VGA Márkás RAM TÁP VGA.de nyugodtan megveheted az előre összerakottat is majd ne csodálkozz ha elszál benne a Codegány táp.
mit offolsz itt? ne tegyél fel kérdést hozzászólásban...
tedd fel külön...és ne érdeklődve okoskodj...ésa akkor nem fogunk oltogatni....
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. volt akik külön konfigot állított össze, neki is ezer köszönet.
Ja és ne veszekedjetek :)
Nem veszekszem csak azt írom le amit nekem is mások mondtak és biztos hogy nem csak úgy mondták hanem okkal :D
ki okoskodik? én ezt hallottam ,leírtam és mivel úgyis hozzászóltok a srác kérdéséhez így én is elolvasom. tehát nincs se kérdés se okoskodás ,nekem ezt mondták én átadom másnak ,de ha nem így van ahogy nekem elmondták akkor majd úgyis javítjátok a dolgokat.
Amúgy meg kiváncsi lennék hány éves vagy kölök...lehet hogy ti hatalmas játékfüggők vagytok ezért tudtok ilyen sokat nem? na én meg nem ülök egész nap a gép előtt,tudjátok dolgozni is kell :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!