Mekkora RAM szüséges a Windows 7 Ultimate 64 Bites op. Rendszerhez?
Figyelt kérdés
Telepítettem a gépre a w7-et, egy ideje vacakol, leáll, újraindul, lefagy, nem indul, stb. A gépben AMD Athlon 64 Processor 3200+ processzor van, 3 GB RAM, de úgy, hogy 2 db 512 MB-os és 2 drb különböző 1 GB. Ha lecserélem a RAM-ot egyformára, lehet, hogy jól működne, és mennyi GB legyen minimum?2011. aug. 29. 19:18
11/18 anonim válasza:
lol :O nekem az összes virt. memória 8 terrabájt
14/18 anonim válasza:
Én nem te vagyok, semmi érdekem névtelenül ilyen minimális elismerésre (már ha nevezhetem annak) szert tenni. aki ezt megteszi, hogy csak azért hogy "hű de menőnek nézzen ki" paintelget. az egy rakás szánalom.
15/18 A kérdező kommentje:
Az utolsó hozzászólónak: Nem teljesen értem, hogy tulajdonképpen mit is akarsz mondani (írni), de a feltett kérdésemhez semmi köze az egyszer biztos.
2011. aug. 31. 23:17
16/18 anonim válasza:
ez nem neked szólt, elnézést hogy nem írtam oda, de ez annak szólt aki azzal "vádolt" meg hogy odapainteltem a 8terrát.
"Vagy csak odapaintelted.
Szerinted ez a válasz nem hasznos.
A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 22:10"
17/18 A kérdező kommentje:
Rendben, most már értem, leesett. Bocsánat a kommentemért, félreértettelek!
2011. szept. 1. 12:11
18/18 anonim válasza:
Tényleg? Már 67? Mikor írtam csak 66 volt :D növekedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!