Játékra AMD vagy Intel?
Panda Péter válasza ( ha már az erős, durva kifejezéseknél tartunk) szinte megkérdőjelezhetetlen. Számos teszt bebizonyítja hogy vannak Játékok amiknek a fizikai mag számít. Hogy ezt alátámasszam : BF:BC2
ha elolvastad volna a verdiktet ahelyett hogy csak a táblázatot futod át, akkor láttad volna, hogy a minimum fps-ről volt szó, ami a játékélményt erősen befolyásolja (hiába van átlagba 40 FPS-ed, ha sokszor leesik 20 köré), ahol eléggé kijött a fizikai 4 mag előnye.
persze abban igazatok van, hogy átlagos, emberi felhasználás mellett (nagy felbontás, magas részletesség, vga-zabáló körülmények) a teljesítménykülönbség az i3 és a phenom között szinte észrevehetetlen. én pedig nem mondtam egy szóval sem, hogy a phenom jobb vétel, vagy általánosságban jobb proci, csak rámutattam, hogy bizony van olyan alkalmazás/környezet, ahogy az i3 nem hogy nem veri szarrá a phenomot hanem éppenhogy gyengébb nála.
A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.
Figyelj van egy nagyon jó ötletem, elmész az első gyógyszertárba és mindenféle gyógyszert összevásárolsz, de jó sokat, majd egyszerre beveszed őket. :) nyomorult
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!