Laptopot szeretnék vásárolni sulihoz. Mégis, milyen legyen?
Szükségem lenne egy laptopra, amin a jegyzeteimet tárolom, van benne wifi, gyors, és gyakorlatilag ennyi... Tehát nem kell valami túl nagy extra, főleg tanuláshoz kellene, levelezéshez, jegyzetek letöltéséhez, gyakorláshoz, és úgy 120 ezret tudnék rászánni maximum.
Mit ajánlotok ezért a pénzért?
Köszönöm a segítséget! :)
Amire neked kell (tehát nem játékra) a legolcsóbb laptopok is jók!
Azért legyen kétmagos a processzor, mert az jelentősen gyorsabb, és legyen benne legalább 2 GB ram, ha lehet, azért DDR3.
Például ez több mint elégséges:
Akár ez is teljesen megfelelő:
Az előbbi 90K, az utóbbi 70K. A maradék pénznek a felét küldd át nekem ;)
Ezeknél több csak játékra kell. Ahhoz hogy normálisan menjenek a játékok, pedig 2-300000-es laptop lenne jó... játékra sokkal jobban megéri az asztali gép.
Ha rendelni szeretnéd, ezt is nézd meg. 24 órán belül házhoz viszik. ezek közül bármelyik megfelelő. [link]
én konkrétan dellre kerestem, én dell párti vagyok, de a részletes keresésből szedd ki, ha gondolod és nézz ár szerint :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!