Nvidia GeForce GT 525M 1GB videókártyáról vélemény? Mennyire erős?
Figyelt kérdés
Assassin's Creed-et viszi, meg a GTA IV-t?
Emellett van egy Intel Core i7 2630QM proci, és 8 GB 1333 mhz memória...
2011. aug. 26. 15:48
11/17 anonim válasza:
laptop vga -kat nézve erősnek számít, de ha az összes vga t nézzük középkategória alsó felében van..
12/17 anonim válasza:
Persze szar egy olyan embernek aki csak a full hd-t ismeri meg az ultrat és minden más egy fos..
Laptopnál nem csak a videkari számít fontos az összkép, erős a procid sok a ramod, és nem rossz ez az 525m-es kari sem.. szépen el lehet játszani vele bár már erről nyilván meggyőződtél te is :) Méga mai játékok is futnak, a SKyrim például szerintem ilyen konfiggal akár highon is mehet de mediumon mindenképp... az újgazdagokkal meg nem kell foglalkozni, nem telik mindenkinek a legtutibbra
13/17 anonim válasza:
nekem is n5110-em van és szerintem rohadt jó az egész gép meg a vga-ja is
14/17 anonim válasza:
nekem bf3-mat viszi medium-high -on
15/17 anonim válasza:
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ez a videó kártya PS-hez és PremierProhoz vagy más videó szerkesztőhöz megfelelő lenne e? Ugyan úgy egy Dell N5110-es laptopon gondolkodom. i7/6/640 a paraméterek
16/17 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=Cu54HRBFOKI
Itt egy ilyen kártyán viszik a Skyrimet. (És egy i5 procin)
17/17 tobx válasza:
ugyan kérlek a sok gazdag k*csög. neke m van egy acer aspire e1-570g egy i3 1.8 ghz és u kiadas szoval energia gazdaságos, mellé tarsul 4 gb ram és egy nvidia geforce gt 720 m 1gb és mi meglepő a battlefield 4 ultran 25-30 fps el megy gyerekek azért... és bizonyitékot tudok gyartani ha kell. 16x elsimitassal!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!