Mi a véleményetek a következő laptopról? A samsung mennyire számít jó laptop gyártónak?
Soha nem volt még laptopom, most viszont beszeretnék ruházni, és hosszú távra tervezek, sok-sok évre, tehát fontos a jó teljesítmény megfizethető áron.
Én jelenleg ezt néztem ki:
Proci az egyik legjobb, i7 2630QM turbo boostal 2,9ghz
és a többi alkatrész is nagyon rendben van lessétek meg.
Továbbá legalább a mérete is normális 15 colos :)
Megmondom nektek őszintén, ennél jobbat ár/érték arányban életemben nem láttam. Már hónapok óta keresek egy megfelelő laptopot ebben az árkategóriában, és úgy tűnik rátaláltam.
Viszont kíváncsi lennék a véleményetekre, mennyire strapabíróak ezek a samsung laptopok úgy általánosságban, mennyire melegszenek, billentyűzetük milyen stbstb
A válaszokat előre is köszönöm
Most kérlek itt ne más gyártókat ajánlatok, hanem erről mondjatok véleményét, és ha nincs tapasztalatotok, vagy nem ismertek olyat akinek baja lett volna, ne írjátok hogy szar :)
Asus-t szerettem volna venni, de ilyen teljesítményt csak 200k felett kaptam volna ennél a gyártónál, jócskán 200k felett
Közbe most latom, hogy benéztem, i3 van ennyiért nem i7 :D
elnézést kérek, de azért véleményezhetitek továbbra is a samsungokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!