Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vírusos a pendrive-m . Mit...

Vírusos a pendrive-m . Mit tegyek vele?

Figyelt kérdés
Ezek szerint a gépemen is van vírus. Hogy tüntessem el róla? Milyen program van hozzá, amit én is tudok kezelni? Mert nem nagyon értek hozzá...
2009. ápr. 17. 14:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem a pendrive a vírusos, hanem ami rajta volt. A pendrive-t a legegyszerűbb vírusírtani. Csak megformázod és kész. A gépedet meg különböző vírusírtókkal (Avast stb...) próbáld meg mentesíteni, vagy telepítsd újra a rendszert!
2009. ápr. 17. 14:27
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Teljes rendszer és pendrv ellenőrzés valamelyik NEVESEBB vírusirtóval!
2009. ápr. 17. 14:29
 3/13 A kérdező kommentje:
Mint például?
2009. ápr. 17. 14:30
 4/13 A kérdező kommentje:
A pendrive-n fényképek voltak és ezek a gépen is rajta vannak.
2009. ápr. 17. 14:32
 5/13 anonim ***** válasza:
76%

Nem értem miért kell lejárató hadjáratot indítani az avast ellen...Nem ez az első,hogy vki leszólja.

Az avast igenis egy jónevű vírusirtó,én speciel évek óta megelégedéssel használom,pedig elég bátran netezek.Nem egy Kaspersky vagy egy Panda,de a nod32-nél szerintem jobb.Az én tapasztalataim szerint.Ráadásul ingyenes.Nem árt persze mellé egy kiegészítő védelem és egy jó tűzfal.(pl spybot és comodo)

2009. ápr. 17. 14:37
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

A fényképek nagyon ritkán szoktak vírusosak lenni,viszont vannak ma már olyan kártevők,amik önállóan is terjednek,nincs szükségük gazdaprogramra.

Egy alapos vírus és spywareirtást ajánlok,kihúzott netkábellel,csökkentett módban.A pendrivenak meg mehet egy formatálás,ha nincs rajta fontos adat.

2009. ápr. 17. 14:40
 7/13 anonim ***** válasza:
66%
Használj Linuxot.
2009. ápr. 17. 14:46
 8/13 anonim ***** válasza:
77%
Az is egy megoldás...:)
2009. ápr. 17. 14:46
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

A pendrive-ot formázd, úgy szerintem biztos eltűnik róla minden vírussal együtt.

A géphez pedig én több, mint 2 éve a SUPERAntiSpyware nevű vírusírtót használom, NOD32-vel együtt, bár a NOD32 szerintem sem annyira jó.

Az egyik haverom a SUPERAntiSpyware nevű anti-vírussal egy olyan vírust is el tudott tüntetni a gépéröl, amelyik eltüntette a Start-menüt és minden icon-t a desktop-ról (már nem emlékszem a vírus nevére). Többszöri futtatás után szerintem 99%, hogy sikerül kiírtani azt a vírust. :)

Itt egy link, ha esetleg kell az anti-vírus: [link]

Itt letöltöd a Free Editiont, és fellinstallálod. Nekem is segített már több Trojan vírust kitörölni. :)

Sok sikert! :)

2009. ápr. 17. 15:06
 10/13 anonim ***** válasza:
96%
A superantispyware nem antivírus,hanem antispyware.Pl avast,avira mellett kitűnően elfér kiegészítésként.Én erre a célra egyébként spybotot használok.
2009. ápr. 17. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!