Miért szól a fülhalgatóból és a hangszóróból egyszerre a hang?
a jack aljzattal lehet gond, érintkezési problémára gyanakszom.
nekem a lejátszómmal van ez, és csak akkor hallgat el a hangszóró, ha a fülhallgató dugóját egy bizonyos irányba nyomom. ha elengedem, újra szól a hangszórón is.
próbáld kis, hogy te is mozgatod benne a dugót, hátha elhallgat. ha sikerül, akkor nem tudom, hogyan tovább, de azért majd írd meg!
Az kérdező kérdésérre valószínüleg az első illetve utolsó előtti válasz a emgfelelő, így azonban fizikai hibára, ilyen megoldás is kell.
GreenOwl kérdésére a válasz pedig: Beállítási gondok lesznek. Keress egy efféle beállítást és meg kell javulnia.
Nekem hasonló problémám van.
A laptopon a vonal,és mikrofon(egyben van)bemenetbe be dugtam a tv böl kijövő rca pc audio összekötő kábelt. Hang digizés miatt. És egyszerre hallottam a laptop-bol is, meg a fülhallgatóból is.
Nem találtam hogy hol lehetne kikapcsolni, mert a a vonal illetve mikrofon résznél csak a fülhallgatóban lévő hangot tudtam lekapcsolni.
Tud valaki valami megoldást ?
A régi PC-men ahol külön volt a vonal bemenet nem volt ilyen gondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!