Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért szól a fülhalgatóból és...

Miért szól a fülhalgatóból és a hangszóróból egyszerre a hang?

Figyelt kérdés
Múltkor itt nyaraltak öcsémék megengedtem hogy játszanak a gépen és azóta egyszerre szól a hangszóró és a fülhallgató nem tudom mit csináltak hogy csinálták. Laptopom van beépített hangszóróval, és van hozzá egy olyan progi aminek a neve: Via HD Audio Deck ez mindig kiírta ha csatlakoztattam hozzá a füllhalgatót. mit csináljak hogy csak az egyik szóljon? Segítsetek, előre is köszi
2011. aug. 24. 09:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

a jack aljzattal lehet gond, érintkezési problémára gyanakszom.

nekem a lejátszómmal van ez, és csak akkor hallgat el a hangszóró, ha a fülhallgató dugóját egy bizonyos irányba nyomom. ha elengedem, újra szól a hangszórón is.

próbáld kis, hogy te is mozgatod benne a dugót, hátha elhallgat. ha sikerül, akkor nem tudom, hogyan tovább, de azért majd írd meg!

2011. aug. 24. 10:07
 2/11 A kérdező kommentje:
szia köszönöm a segítségedet de sajnos nem jött be az ötlet megprobáltam, ráadásul más fülessel is de úgyan úgy szólt a hangszoró, azért köszönöm ez is több volt mint a semmi! köszi
2011. aug. 24. 12:03
 3/11 anonim ***** válasza:
kapcsold ki a hangfalat
2011. aug. 26. 22:58
 4/11 A kérdező kommentje:
ne haragudj de hogyan mikor beépített hangfalam van?
2011. aug. 27. 11:25
 5/11 anonim ***** válasza:
Esetleg tálcán vedd le vagy vezérlőpultban a hangfal hangerejét / némítsd le és a fejhallgatóét hagyd meg
2011. aug. 27. 13:00
 6/11 MaXXeGee ***** válasza:
A laptopokban a beépített hangszóró és a fülhallgató közti váltásért egy mechanikus kapcsolás felel a Jack dugaljban. Azaz ha abba bedugod a fülest, vagy bármit (külső pc hangszórót) akkor ki kellene kapcsolnia a belsőt. Mondom ezt az első válaszoló kivételével mindenkinek. Valószínűleg ez hibásodhatott meg .. ez fizikai probléma, szoftveres megoldásáról nem tudok.
2011. aug. 27. 22:52
 7/11 A kérdező kommentje:
köszi!
2011. aug. 28. 15:11
 8/11 GreenOwl válasza:
Nekem is ugyanez a problémám, de nem hiszem, hogy valami elromlott volna, mert amikor bekapcsolom a laptopot és alapból benne van a füles, akkor az az üdvözlő hang (vagy nem tom mi) csak a fülhallgatóból szól, viszont utána már minden más egyszerre két helyen. Szóval ha valami csatlakozási, vagy ilyesmi probléma lenne, akkor nem kéne az üdv. hangnak is két helyen szólnia???
2012. jan. 4. 18:16
 9/11 anonim válasza:

Az kérdező kérdésérre valószínüleg az első illetve utolsó előtti válasz a emgfelelő, így azonban fizikai hibára, ilyen megoldás is kell.

GreenOwl kérdésére a válasz pedig: Beállítási gondok lesznek. Keress egy efféle beállítást és meg kell javulnia.

2015. szept. 10. 22:47
 10/11 AA Robzombi válasza:

Nekem hasonló problémám van.

A laptopon a vonal,és mikrofon(egyben van)bemenetbe be dugtam a tv böl kijövő rca pc audio összekötő kábelt. Hang digizés miatt. És egyszerre hallottam a laptop-bol is, meg a fülhallgatóból is.

Nem találtam hogy hol lehetne kikapcsolni, mert a a vonal illetve mikrofon résznél csak a fülhallgatóban lévő hangot tudtam lekapcsolni.

Tud valaki valami megoldást ?

A régi PC-men ahol külön volt a vonal bemenet nem volt ilyen gondom.

2016. nov. 28. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!