Gtx560ti 1GB vs HD6950 1GB?
Belinkelsz egy tesztet, amiben 3 játék van, egyetlen felbontás mellett, egyetlen beállítás mellet. Na melyik a hitelesebb vajon, ez, vagy a tomshardware-é, ahol 6 játékkal és két szintetikus teszttel, három felbontásban, kétféle beállítással teszteltek? Húzd már ki a fejedet a seggedből.
Más teszt is ezt támasztja elő.
Szerintem inkább küldd ide a 10 éves fiadat, hátha jobban átlátja a dolgokat.
Nos, hogy én is beleszóljak, ha már számítógépekkel foglalkozok 10 éves korom óta :)
A GTX560 Ti és a 6950 nagyjából egy szinten van, hol az egyik erősebb, hol a másik, játéktól függő.
Ezt lapozd végig és meglátod: [link]
a másik, meg olvastam fentebb hogy a memória nem számít. Elárulom, hogy nagyon is fontos, mert ha ilyen videókártyád van nem 1280x1024es felbontáson játszol vele, különben akkor vehetnél egy olcsóbbat ;) ami ezeknek a kártyáknak jó felbontás az az 1920x1080 illetve az 1920x1200. Ezzel csak arra akartam kilyukadni, hogy a több VRAM magasabb felbontáson jön jól, illetve több monitoros rendszernél bár azt nem sokan használnak :)
A moddolási kérdésre már megadták a választ, azonban annyival had egészítsem ki, hogy a 2GBos és csak is a Referencia hűtős kártyákat lehet Moddolni, azokat, amelyeken van BIOS kapcsoló ;) Bár ezeknél is van olyan, hogy nem működik a moddolás, de nagyon ritka.
Szóval ha a fogyasztás számít akkor inkább vedd a GTX560 Ti-t, mert tény, hogy kevesebbet eszik. Viszont ha teljesen mindegy, akkor azt veszed amire pénzed van.
Én is gondolkodom még egy GTX560Ti és a 6950 között, mert olcsón tudnék hozzájutni mindkettőhöz, de a szívem az ATI felé húz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!