Milyen notebook vinné a GTA4-et? Az ára 200ezer alatt.
Figyelt kérdés
2009. ápr. 15. 18:26
1/11 anonim válasza:
Na olyat se fogsz találni... 200 alatt nem tesznek olyan videókártyát a notebookokba, ami elbiírná futtatni (élvezhető szinten) ezt a játékot. Másrészt nem értem mért notebookon akarsz játszani, az aksi jó ha fél órát kihúz egy ilyen kaliberű játék futtatása közben (és az már jó akkumlátor).
3/11 anonim válasza:
Azért ne beszéljünk már úgy, hogy 500 alatt felejtse el. Pl ph-n is volt egy dell m1530-as gép 320-ért ami sli volt. Angliából ebayon nemzetközi garival, kapni jókat 300 körül.
4/11 anonim válasza:
kapni kapni! de h a kérdező ilyet kérdez és itt, gondolom nem éppen jártas ezekben, legalábbis én megelőlegeztem...
csak te garantálod neki hogy az eléggé félresikerült gta4 futni fog rajtuk minden gond nélkül, még élvezhető minőségben is?
5/11 A kérdező kommentje:
Én is sejtettem,h.200 alatt nem igen akad,egyelőre.Én mondjuk találtam egy HP-t ami 280 és szerintem vinné.A kártya biztosan, a proci nem a legjobb.
2009. ápr. 16. 17:05
6/11 anonim válasza:
8/11 anonim válasza:
Ne hülyéskedjetek! Hp pavilion dv6, garanciával 200.000Ft. És XP legyen rajta!
9/11 anonim válasza:
jah, és ez általam bizonyított :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!