Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Régi gépemet szeretném felújít...

Régi gépemet szeretném felújítani. Mi lenne a legjobb választás?

Figyelt kérdés
Alaplap, processzor, ram és videókártya kellene.A keret összesen 37 ezer forint.Újabb játékokra kellene, nem nagy felbontáson.Körülbelül 1280x1024. Ami már megvan:ASUS VH192D 19' LCD Monitor,Western Digital 80GB Sata HDD, Chieftec GPA-400S 400W táp, LG dvd-rom ,T-Systems MT40 ATX ház, Egér és billentyűzet Genius.
2011. aug. 20. 12:11
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Egy X2 255-t egy lapon nem lehet emlegetni a P4-gyel..egy maggal is vagy 70-80%-kal erősebb és 2 mag lapul benne!

A fenti 36k-s gépen (WinXP mellett a kevés RAM miatt) simán lehet nyomni Bioshock, Mirror's Edge, Fallout 3, Mass Effect, Dead Space, Racedriver Grid, CoD4 meg sok hasonló gépigényű játékot, főleg 1280-ban. Persze a GTA4, Metro 2033, Crysis részek, Cryostasis, Witcher 2 meg hasonlóknál már valószínűleg kompromisszumot kell kötni. A GT240 kb HD3850 szintű kari és nekem volt 6600GT+A64 3000+ -> 7600GT+X2 4600+ -> 8600GT+X2 4600+ -> 3850+X2 5400+ kombóim, így ismerem a különbségeket. De abban nem vitatkozom, hogy ez ma már teljesen alap szintű cucc és a legújabb játékokhoz (főleg a nagyobb gépigényűekhez) már csak kompromisszumokkal elég. Én is ezért ajánlottam 35k körül az AM3+ lapot, X3 procit meg a 4GB memóriát, amikre lehet építkezni, de ehhez még idő közben kéne spórolni vga-ra...ezt meg csak a kérdező tudja, hogy képes-e megoldani...

2011. aug. 20. 18:25
 22/30 anonim ***** válasza:

ez igen!

ezeket a 36ezres """""""gamer"""""konfigokat kár megépíteni...

csak a "lepattanó" többéves játékokat tudja elidítani...

2 év múlva meg amikor a többi gamer gép csak elkezd butítani a grafonfull(HD-ről)...ez a gép már rég kuka lesz...

nem azt mondom hogy ész nélkül költekezz de ha még egy 40 rongyot összegyűjtenél abból már elég jó gépet össze lehetne rakni...

vagy

egyenlőre válaszd az integrált vga-s konfigokat hogy később tudj venni normális vga-t és a többi alkatrészed se legyen reccsen...

2011. aug. 20. 18:34
 23/30 anonim ***** válasza:
Akkor felvilágosítalak, mert megint hülyeséget beszélsz. A HD Ready az 1366x768, a Full HD 1920x1080. A HD, alapesetben jelenti az 1280x720-as képfelbontást.
2011. aug. 20. 18:54
 24/30 anonim ***** válasza:

mi van veled ember?

1280*720 az a HD Ready

1920*1080 a FULL HD

2011. aug. 20. 19:06
 25/30 anonim ***** válasza:

de ha nekem nem hiszel akkor akkorj kommolj a wikipédián...

[link]

mert az is hülyeségeket beszél...

kedves akárhány százalék!

bocs hogy így hívlak, de muszály , mivel név nélkül trollkodsz...

2011. aug. 20. 19:10
 26/30 Tudor Vidor ***** válasza:

GeneralCube hatalmas nagy hülyeségeket írsz, szerintem te nem értesz a számítógépekhez. Hogy lehet ekkora hülyeséget írni "ezeket a 36ezres """"""gamer"""""konfigokat kár megépíteni...

csak a "lepattanó" többéves játékokat tudja elidítani... "

Az én konfigom, intel core 2 duo e7500 2,93ghz, 2 gb ram , ZOTAC GT240 512MB DDR3, és minden új játék 1280x720 pixeles felbontás akadás mentesen fut, még a Crysis 2 is, persze az anti-aliasing ki van kapcsolva.Úgy, hogy ha nem értesz hozzá, akkor tegyél meg egy szívességet, és hülyeséget ne írj.

2011. aug. 20. 21:03
 27/30 anonim ***** válasza:

ááááááááááááááá

ez nagyon durva...

hihetetlen számomra amiket írsz...extralowon esetleg...

nem azzal van a baj hogy ilyen a géped...hanem hogy kötekedsz..

nem beszélek hülyeségeket..és hidd el értek a sz.gépekhez..

lehet hogy olvastál olyan cikket pckről amit én írtam...

nekem csak ez a minimumra való törekvés böki a csőröm...

havonta több gamer összeállítást csinálok...nem mondom hogy vérprofi vagyok de 36 ezres gépet tutira nem éri meg összerakni...

még a belépőgépek paramétereit sem éri el....

a számítástechnikában meg minden ótvaros senkiházi dudtatlan vadparaszt olyan levelekkel bombázza a hozzáértőket hogy erre a játékra szeretne összerakni egy gépet...egy játékra nem éri meg gépet összerakni...

a gép összerakásban a legalapvetőbb mozgatórugó az "időtállóság" kell hogy legyen...

mert láthatod hogy minden hónapban más az aktuális gamer gép összeállítása...

egy 36 ezres konfig pedig hamarabb lesz kuka minth kijön egy nagy fps...

de te tudod...

2011. aug. 20. 21:14
 28/30 anonim ***** válasza:

de ha minden vágyad lowon játszani a mai fullHD-ra tervezett játékokat, akkor befogtam...

ücsörögj csak a 14"-os crt-d előtt azzal vígasztalva magad , h "még ez a játék is elindul"

hidd el megéri rááldozni...HATALMAS külömbség van játékélményben , egy low és egy gamer konfig között

2011. aug. 20. 21:20
 29/30 Tudor Vidor ***** válasza:
Ha havonta több gamer összeállítást csinálsz akkor tudnod kellene, hogy az emberek többségének nem feneketlen a pénztárcájuk, és minél olcsóbban szeretnének, viszonylag jó számítógéphez jutni. Ebben az esetben a 36ezres számítógép nagyon jó vétel. Ha profi lennél akkor tudnád. Ezt nem kötekedésből írom.
2011. aug. 20. 22:04
 30/30 anonim ***** válasza:

okés....én is állítottam már össze ugy gépet hogy 70 volt a keret...szűkösen is és küszködik hiányossággal a gépezet, de

jó gép lett amit lehet belépő gamer gépnek nevezni...

és abból semmi baja nem lesz a kérdezőnek ha vár egy-két hónapot és egy klasszisokkal jobb konfigot tud majd összerakni...

2011. aug. 20. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!