Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik programmal lehet...

Melyik programmal lehet megírni a játékokat XBOX 360-ra?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 15. 16:59
 1/6 anonim ***** válasza:

Pl. ImgBurn programmal.

1-2 dolgot be kell majd állítani:

Tools > Settings menüpontot előveszed

Write > option (user specified)

Sectors in LO: 1913760

Ezt az értéket kell beírni, ezt a számot megtalálhatjátok minden backup .dvd file-jában, ez az a szám ami a két réteg közti váltás helyét mutatja. Ez minden X360 játéknál ugyanaz!

Írtam a .dvd fájlról. Ez tartalmazza a rétegváltási pontot, és ezt is írod ki, nem a több gigás .iso fájlt, vagy .000 vagy akár milyen nevű fájlt. De mi van akkor, ha nincs .dvd fájlod?

Hát csinálj:

Készíts egy új .txt fájlt, tartalomnak vidd fel az alábbi két lehetőség közül (XBOX 360-as játék esetében) a te verziód...

LayerBreak=1913760

IMAGE.000

2009. ápr. 15. 18:28
 2/6 A kérdező kommentje:
Neroval nem lehet?
2009. ápr. 15. 20:23
 3/6 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok.

Én úgy tudom, hogy Neroval nem igazán műxenek, még esetleg CloneCD vagy Alcohol, amit használnak, de mindenki az ImgBurn-re esküszik.

2009. ápr. 15. 20:43
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem tom.Ráírom és nincs rajt semmi.Ez mért van?
2009. ápr. 16. 14:55
 5/6 A kérdező kommentje:
megoldottam kösz
2009. jún. 18. 10:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Elmondhatnád másnak is
2010. jún. 13. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!