130 ezerből a legdurvább képet miből rakjam össze?
A videókártyát nem hagytam ki, mivel nem is kell az. :)
A kérdező nem írta, hogy mire szeretné a gépet használni, és ha nem játszani akar, akkor teljesen felesleges dolog a videókártya. Ő azt írta, hogy majd kiválasztja a számára legmegfelelőbbet. De az ilyen esetekre gondolhatnál, mielőtt írsz... :D
Az SSDvel pedig nem értem mi a problémád. :P
Amúgy ha a kedves kérdező nem játszani szeretne, de inkább a processzor teljesítményére van szüksége, mint egy SSDre, akkor abban kicserélheti amiket írtam a procit egy i7-2600-asra, a merevlemezt pedig egy olcsóbb 500GBos WD Caviar Blue-ra. Persze az SSDt kell feláldozni, hogy beleférjen a keretbe. És ha később nincs sem lesz szüksége SSDre, akkor az alaplap is cserélhető egy olcsóbb darabra, a maradék pénzből pedig meg lehetne dobni még 4GB memóriával, esetleg 1TBos merevlemezzel...
Azért, mert a kérdésben szerepel az, hogy "ha tudtok írjatok a konfig mellé fogyasztást is". Ebből nem tudom te mit értesz, de én azt, hogy a kérdező számára fontos a fogyasztás.
Amúgy pedig nem csak a titkárnőknek szánt gép létezik az irodákban. És nem feltétlenül kell irodai gép legyen... Kicsit lehetnél szélesebb látókörű is... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!