Erről az ssd-ről hogy deríthetem ki hogy nem FLASH memória alapú, illetve jó-e játékra?
Tudom hogy a flash memória alapúak rosszak, azért azt szeretném elkerülni hogy olyanlegyen!
Kedves utolsó egy 1 TiB WD RE4 140 megával ír. Kicsit erős volt az utolsó mondat.
SSD előnyeit játékban nem nagyon fogod kihasználni sztem. Az hogy gyorsabban tölt be elhanyagolható.
Inkább oprendszert rá, logolást swapot mindent lekapni róla.
Erre elég valami 80GiB körüli. Ha megvan az SSD sebessége akkor nagyon észrevehetően reagál az oprendszer.
Gép napi 12 órás beosztásban:
-2 óra játék
-6 óra net msn-el fűszerezve
-2 óra film
-2 óra egyéb (videovágás, torrent, stb... stb...)
A gépem konfigurációja:
amd athlon m300
ati radeon hd 4570
4 gb ram
és a hdd 320 gb 720 prm ( rohadtlassú a géphez képest, amikor megvettem a gépet, marha gyors volt 3 hónapig... azóta egyre lassab, mostmár fagy, jön a kékhalál, és 1,5 éves... többet várnék egy 25 ezer ft-s hdd-től! azért érdekel ssd, mert oké hogy 100 gb ((van külsővinyó)) de ha jó az élettartama 5 évig többszörösen jobban járok mint egy hdd-vel, csak a lényeg, hogy NE legyen rosszabb mint most, crysis magason fut... laptop konfig ez.)
Onnan hogy van 3 laptopunk, egyik 3 másik 2 és az enyém 1 éves, a háromévesben 2x lett vinyó, a 2 évesben 1x az enyében most LESZ, a laptopvinyók élettartama 1-2 év...
149 napot ment eddig összesen a vinyó :D
"a laptopvinyók élettartama 1-2 év"
Baromság.
A rendszernek egy újratelepítés kell, 0 forint, 1-2 óra, de nyugodtan vegyél 30ért egy SSD-t...
A rendszernek egy újratelepítés kell, 0 forint, 1-2 óra, de nyugodtan vegyél 30ért egy SSD-t...
IGEN de miután a kékhalál bejön, és a BIOS sem észlel hdd-t akkor hogytelepítsem újra a windowst OKOSEMBER?
És nem baromság ... ha annyit használod mint én akkor tuti 2 év max napi 10-12 óra, átlagban 3 max...
Annyira bírom, hogy kíírok egy kérdést erre az oldalra egy ssd vel kapcsolatban és a hdd párolóji meg rögtön elkezdik a hdd-t fényezni, mikor egy ssd jóval túltesz rajta, ocz agility, vertex...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!