Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gyerek biztos gépet ismertek?

Gyerek biztos gépet ismertek?

Figyelt kérdés

Cél mindenféle képen csak hardveres módon elszigetelni a gépet:

Van e olyan gépház amin például kulccsal nyitható zárható a panell ami fedi a központi indító gombokat?

vagy

Kulccsal indítható gép ami vagy az erőforrást indítja el vagy magát a gépet...

Tudtok valami konkrét terméket ajánlani? (megfizethetőt,még 1x: szoftveres kizárva)

2011. aug. 17. 23:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Hány éves a gyerek?

Szerintem ha egy picit is odafigyelsz nem a tápkábelt fogja húzogatni..amúgy most nem jut eszembe ilyen..de szerintem nem is nagyon van.

2011. aug. 17. 23:53
 2/15 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen. Hardveres, vagy zárható szekrény az egész gépnek.
2011. aug. 17. 23:54
 3/15 anonim ***** válasza:
Legegyszerűbb megoldás: kihúzod a tápkábelt és elviszed magaddal...kisebb gyereknél bőven beválik, és költeni sem kell rá.
2011. aug. 17. 23:56
 4/15 anonim ***** válasza:
:))
2011. aug. 18. 00:03
 5/15 A kérdező kommentje:

Részletezem a gondomat: 15 éves és félek ha gépet kap egész nap azon fog lógni...

Nekem is megvan sokszor a bajom így állandó jelszó váltással meg egyéb szoftveres programokkal nem akarok szórakozni.-> bemegyek bedugom vagy megnyitom ha meg úgy látom elég mára akkor kiveszem elzárom vagy amit tenni lehet...

2011. aug. 18. 00:07
 6/15 anonim ***** válasza:
Erre a legjobb megoldás a laptop. Gépezés után fogod összecsukod, és felteszed a szekrény tetejére, vagy elzárod.
2011. aug. 18. 00:15
 7/15 anonim ***** válasza:

Na ez mar tulzott korlatozas. Itt inkabb a szulovel van gond, nem a gyerekkel, meg sincs a gep de mar attol fel a szulo, hogy tul sokat fog gepezni a gyerek.

Ha ezt a gyerek eszreveszi azert is gepezni fog. Es a korlatozassal nem lehet, megoldani, hogy jo legyei legyenek, ne cigizzen, drogozzon stb. 15 eves mar nem kisbaba, ha nem akar tanulni gepezes helyett akkor korlatolas melelt se fog.

En 17/F vagyok, de azert azt tessek meghalgatni, rajottem arra, hogy az mind szep es jo, hogy a szulo problja a gyereket jo iranyba nevelni, azt szeretne, hogy muvelodjon, tanuljon, olvasson gepezes helyett, a gyerek ugyis makacskodik, de SZERINTEM meg 15 evesen nincs, ahogy megertse es rajojjon magatol, hogy a muveltseg, olvasas jo dolog, ugyhogy nem fog foglalkozni vele. En is nemregg jottem ra magamtol, hogy mi is az olvasas, muvelodes, es ha visszagondolok, nekem is sokszor volt az, hogy azt mondtak ne gepezzek, vagy letiltottak rola, de akkor nem volt, hogy felfogjam, hogy mi a helyzet.

2011. aug. 18. 00:35
 8/15 A kérdező kommentje:
"A szülő a gyermek pásztora" Kérdés adott válasz nincs.
2011. aug. 18. 00:39
 9/15 anonim ***** válasza:
Rengeteg válasz van. Csak választanod kell.
2011. aug. 18. 00:43
 10/15 anonim ***** válasza:

Miért nem bízol a 15 éves gyerekedben? Az enyém is annyi,van saját gépe a szobájában 3 éve. Sokszor netről keresünk az öccsének a sulihoz anyagokat történelemből, angolból, földrajzból. Szereti a netet, a gépet, mégse függő.

Manapság minimum elvárás mindenhol a számítógép alapfokú ismerete.

15 évesen nem tiltani kéne, hanem megbeszélni vele, hogy Fiam, itt a gép, naponta másfél órát használhatod, ettől eddig. Slusszpassz!! Ha nem tartja be, akkor le lehet róla tiltani. Bár nagyon nem tartom helyesnek a teljes elzárást, de tiszteletben tartom, ha te így gondolod. De ő majd megoldja másképp (barátoknál, szomszédnál, McDonaldsban) .

2011. aug. 18. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!