Mért van az hogy játékoknál ha teljesen fel vagy le nézek 1000x -re gyorsulnak?
Tehát van egy problémám, amit fent említettem, ha játszok és teljesen fel vagy le nézek NAGYON NAGYON FELGYORSULNAK!
És ez egy fps játékban nagyon zavaró, pl.: Gothic IV vel játszom, jelenleg, és csata közben, én nem tudok olyan gyorsan reagálni, azonnal megölnek, mert a cpu -tud alkalmazkodni én meg hogy?
De nem csak ilyen nagy gépigényű játékoknál van ez, hanem Pl.: Minecraft, San Andreas, GTA IV
Felraktam egy fps mérőt, hát igen csak 7164Fps -t mért DE AZT HOGY? HOGY BíRJA A VIDEÓ KÁRTYÁM?
Konfigom:
Proci: Amd Athlon 64 x2 6000+ 3,4Ghz
Ram: DDR2 800Mhz 4Gb
Vidkari: Gagyi 4870 1Gb GDDR5
Merevlemez: Hitachi 500Gb
Nah, tehát ez a mai világban netezős konfignak számít, akkor hogy gyorsítja így be ezeket a játékokat?
Fontos! Már be van állítva egy max fps játéknál ami: 120 -ra állítottam, de akkor is ezt csinálja, de van hogy nem megy fel az fps, vagyis 67 Gothic IV fullon, és mégis vagy 1000x -re gyorsul, miközben az fps ugyan annyii marad???
Kérem, segítsenek, KÖSZÖNÖM!!!
Üdv!
A vieókártyának a legfrissebb drivere van fent mindíg frissítem a rendszert, mert a hardvereket, a proci téleg egy gyenge példány de akkor mint említette megérdeklődöm ezt a problémát CHIP, PC GURU -nál is, és ha ott sem sikerül, szakember kezére adom a dolgot :)
Köszönöm válaszod! :) Ment a zöld kesztyű :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!