Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik tápot vegyem?

Melyik tápot vegyem?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

az első 2 felé jobban, hajlok, mert olcsóbb

de megéri kidni azt a plusz pénzt a másik 2re?

2011. aug. 17. 08:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Kezdetnek tisztázzuk hogy mire és mibe kell?
2011. aug. 17. 08:25
 2/7 anonim ***** válasza:

Sajnos csak fsp tápokban mozgok otthonosan, ezért csak ezzel kapcsolatban tudok tanácsokat adni. A tanácsaim viszont nem fognak túlságosan segíteni, mert én a hexa tápot nem ajánlom.

Ha már fsp, akkor vagy ez:

[link]

Vagy még inkább ez:

[link]

Sajnos ezek drágábbak, viszont ezekkel tuti jól jársz.

Chieftec tápokról is jók a vélemények, nálam viszont egy jó drága 550w-os feladta a szolgálatot 2év üzem után. (ha gondolod utánanézek majd a pontos típusának) Tehát nekem nincs jó tapasztalatom, fsp-vel még soha nem volt ilyen, ezért ezt preferálom.

A történethez hozzátartozik, hogy kb 6-7 éve 15-20 gépet tartok karban rendszeresen. Ezidő alatt kb 7 tápot láttam már elszállni, fsp eddig nem volt közöttük.

2011. aug. 17. 08:31
 3/7 A kérdező kommentje:

az aurum gold nekem már kicsit drága

még a 12 k-s tápra is vissza kell vennem kicsit a konfigomból

2011. aug. 17. 08:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha megmondanád, hogy milyen proci, és videókártya alá szeretnéd, akkor könnyebben segíthetnék.
2011. aug. 17. 08:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Egy jó tanács. Minden máson spórolj, csak a tápon ne.
2011. aug. 17. 08:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha semmiképp nem akarsz többet költeni fsp tápra, akkor vedd a hexa-t. Az is jó, csak hatásfokban, halkságban azért nem közelít meg egy Aurum gold-ot.
2011. aug. 17. 09:02
 7/7 A kérdező kommentje:

megveszem inkább ezt

[link]

2011. aug. 17. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!