Ez jó alaplap és videókártya?
Figyelt kérdés
G31M-S alaplap
integrált VGA videókártya
szerintetek milyen?
2011. aug. 12. 17:59
1/17 anonim válasza:
halott platform, harmatgyenge VGA
2/17 anonim válasza:
minden integrált vga sz*r. ráadásul a system RAMot zabálja
3/17 anonim válasza:
Nem mind szar, csak az Intelek, ez meg pont az. A G31 meg LGA775-ös chipsetnek is egy butított vacak.
5/17 anonim válasza:
hogy jön ide az APU? az a hangkártya processzor
nem csak az intel, ha nem az összes integrált vga a rendszer ramot használja, tehát minél többet használ, annál kevesebb marad meg system ramként. a leggyorsabb DDR3 ramok sebessége 2400mhz, a GDDR5-ös VRAMok pedig általában 4000mhz körül működnek, emiatt az integrált videokártya jelentősen lassabb a bővítőkártyás vga-knál
6/17 Mityus válasza:
AMD APU mióta hagnkártya processzor??
7/17 A kérdező kommentje:
értem köszi
2011. aug. 12. 19:20
8/17 anonim válasza:
"hogy jön ide az APU? az a hangkártya processzor "
Mi van? Jézusom, nagyon el vagy tájolva...
9/17 anonim válasza:
inkább meg se szólalt volna...na mind 1, lényegében nemsokmindenre jó az integrált videokártya
10/17 anonim válasza:
ha ilyet akarsz venni gyorsan felejtsd el!
Ha gépet akarsz venni mondj egy összeget és összedobok valami jó kis konfigot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!