Hogy kell feloldani a 2 magot?
Figyelt kérdés
Egy AMD Phenom x2 560 -as processzorom van és szeretném feloldani a 3. és 4. magot.Asrock M3a770DE alaplapom van.(kerestem már google ban is...)2011. aug. 12. 15:27
1/8 anonim válasza:
A Phenom x3-ban tiltották le a 4. magot a gyártásnál, és azt se lehet feloldani, vagy nehezen és kockázatos. A tied egy szimpla kétmagos AMD.
2/8 A kérdező kommentje:
Fel lehet oldani...Egyik ismerősömnek ugyan ilyen processzorral és alaplappal sikerült...
2011. aug. 12. 15:33
4/8 A kérdező kommentje:
-,-
2011. aug. 12. 15:53
5/8 anonim válasza:
Vidd el egy informatikushoz majd ő megpróbálja, de amugy sem a magokat oldod fel csak a szálakat, és ezért érzékeli a géped 4magosnak utána, a magok már elromlottak, eredetileg 4magos Phenomokból és Athlonokból tiltottak le 2-t és így lett az X2.
6/8 anonim válasza:
7/8 A kérdező kommentje:
Én is beírtam de ezekben az alaplapokban ucc van ott csak rá kell tenni, h enabled és kész.Nálam kicsit macerásabb.
2011. aug. 12. 17:02
8/8 anonim válasza:
Szerintem add nekem a gépet én elleszek vele ha te nem tudsz vele meglenni, és mindenki boldog, jjaaa te nem ? xDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!