Csubi123 kérdése:
Dx9 vs Dx10 vs Dx11?
Figyelt kérdés
Sziasztok mennyire érdemes Dx 11-et használni? Mert ahogy néztem videókat , meg egy külföldi xfire-s fórumban is néztem, csak az fps-t viszi le, meg az új képi funkciókat engedélyezi, a Crysis 2 Dx11 patch-ről meg kiderült néhány sunyi dolog (felesleges számolások ugye). Nos kinek mi a véleménye erről a témáról. Köszi.2011. aug. 12. 12:01
2/7 A kérdező kommentje:
[link] nemtudom, ez a teszt annyira nem tudott meggyőzni, de erre a videókártyára pályázok, gondolom ezzel már illendő lenne használni a dx11-et
2011. aug. 12. 12:40
3/7 anonim válasza:
Nézd, ha valami sz*rul megy, legfeljebb kipróbálod DX10 vagy 9-ben is. A DX11-es effektektől én sem estem hanyatt, főleg, hogy elvileg ugyanazon effekt gyorsítására is fel lehet használni, de ugye ez nem üzlet, úgyhogy ezzel nem szoktak élni.
4/7 A kérdező kommentje:
Lehet hülye kérdés de hol tudom majd állítani hogy melyiket használja a játék?
2011. aug. 12. 12:54
5/7 anonim válasza:
ha veszel akkor ennyi pénzért nkább ilyet vegyél: Sapphire HD5830 1GB GDDR5
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet. Meggondolom.
2011. aug. 21. 22:54
7/7 A kérdező kommentje:
Igazából a 6770 1gb ddr5 powercolor féle verziót néztem ki és nem szeretnék iszonyat felbontásokon játszani 1280x1024 van most később esetleg bőbítenék jobb monitorral, de gyűjteni kéne hozzá pénzt.
2011. aug. 21. 23:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!