Hogy tuningoljak procit illetve videókártyát?
igen mivel black editon
azt hallottam alaplap menüt kell behozni és ott kell emelni az órajelen meg a feszültségen, csak azt nem tudom hogy csináljam meg
BIOS menü-ben(gép indulásánál DEL gomb) lehet állítani de csak azt állítsd amiről tudod hogy mi az mert akár alkatrészeket lehet tönkre tenni vele.
(Megjegyzés: Ezt a bios fajtát nagyon nehéz állítani mert hülyén oldották meg az elrendezést.)
2011et írunk. Mára már nem sok értelme van a tuningnak. Legalábbis, ahhoz, hogy látszódjon is az alkalmazásokon, annyit kellene húzni, hogy már túl nagy a kockázat az alkatrészek tönkretételére... Ha hobbi szinten érdekel a dolog, akkor lehet szórakozni, de látványos eredményre ne számíts. Max a teszter progik adnak pár ponttal többet. Ma már sokkal nagyobb szerepe van az utasításkészleteknek és a fícsöröknek, mint az órajeleknek.
Egyébként ahogy előttem írták CPU-t biosból, VGA-t pedig kártyafüggő. Nekem az ATIs kártyámat a gyári alkalmazással lehet tuningolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!