Ilyent se láttam még, hdd hiba? Mondj valami okosat pls
Figyelt kérdés
rendszer újra telepítés előtt mikor osztanám ki a partíciókat ott ugye megnyomom a partíció törlése gombot és azonnal hallom hogy leáll majd újra indul a HDD,és teljesen lefagy egész gép,ugyan ezt a HDD-t másik gépbe semmi gond nélkül formázza,telepíti,minden. Ezt mi okozhatja? mostanában jött elő ez a gond,hogy rádugtam +2 USB-t az alaplapra,köze lehet hozzá? nem hinném de ki tudja,most másik (ugyan ilyen alaplapú) gépbe felraktuk a rendszert ide áttettem azóta megy a dolog.2011. aug. 10. 17:45
1/6 anonim válasza:
Ha az alaplapra dugtál USB-t, akkor engedélyezni is kell a BIOS-ban.
2/6 anonim válasza:
Lehet, hogy az alaplapodnak az IDE/SATA kezelő része hibádzik valahol. De lehet akár kábel, vagy csatlakozó hiba is. Próbáltad másik IDE/SATA csatlakozóba dugni? Esetleg másik adat kábellel?
3/6 A kérdező kommentje:
ma 17:54 mert ha nem engedélyezem az USB-t akkor nem tudok HDD-t particionálni?
Kábeleket vagy 20at próbáltam,mind ugyan ezt produkálta,amúgy ATA,ha át dugom abba amibe az optikai megható van dugva ott lehet működne? jobb lenne minél valószínűbb infó,mert ha neki állok és nem jó akkor megint itt áll majd a hdd üresen.
2011. aug. 10. 18:10
4/6 anonim válasza:
Lehet az optikai meghajtó helyére is bedugni, csak a meghajtók sorrendje fog változni.
5/6 A kérdező kommentje:
bedugtam,de nem enged telepíteni igy rendszert össze vissza kiirkál meg nem tudja honnan bootlojon vagy mit kell hogy sinálni? slva master variáltam mindenhogy mindent
2011. aug. 22. 13:47
6/6 A kérdező kommentje:
slave
2011. aug. 22. 13:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!