Elem csere? Hogyan kell? El állítódik valami?
Figyelt kérdés
A laptopomon állandóan elállítódik az idő és a dátum. Azt olvastam, hogy talán lemerült az alaplapi elem. Meg van az elem, és van is ilyen itthon, de nem tudom mi lesz, hogyha kiveszem az elemet. Segítsetek légyszi. Köszi.2009. ápr. 11. 20:09
1/9 anonim válasza:
Nem elem kell bele, hanem akkumulátor. én szó nem kell az időn és a dátumon kívül semmit beállítanod.
2/9 anonim válasza:
Ha állítgatott a BIOS-ban (pl.: jelszó) akkor bizony azokat is be kell újra állítani.
3/9 anonim válasza:
A BIOS-t újra be kell állítani ha nem az alapértelmezett értékek voltak hanem módosítottál rajta valamit, és persz az órát és a dátumot újra be kell állítani.
4/9 anonim válasza:
Jaj de hülyék vagytok! Szerintetek bármit is tudott módosítani a BIOSban, ha még elemet se tud cserélni?!?
5/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. A biost nem módosítottam soha. Akkor bonyolult kezdőnek ?
2009. ápr. 12. 09:07
6/9 anonim válasza:
Szerintem bonyolultabb lesz szétszedni, mint az órát visszaállítani.
Milyen típusú a laptop?
7/9 A kérdező kommentje:
Egy régebbi Clevo 5600P (sager prostar).
Tehát akkor csak az órát kell újra beállítani biosban és kész ?
2009. ápr. 12. 11:07
8/9 anonim válasza:
Ha tudsz angolul, akkor ez segít:
9/9 anonim válasza:
Nem muszáj a BIOSban beállítani az órát, windowsban is lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!