ér valamit ez a laptop hűtőpad?
Figyelt kérdés
cooler master notepal u3 oda pakolom a 3 ventit ahova akarom, de a lényeg ha teljesen belefúj a laptop alján lévő nyílásba akkor hűtt e
esetleg ha van vkinek ilyen, kérem a véleményét ossza meg velem :) köszönöm.
2011. aug. 9. 18:33
1/4 anonim válasza:
Igen is meg nem is, nekem például alig 1-2 fokkal hidegebb. Mondjuk az enyém elég gagyi szerintem ez ér elég sokat, csak nagyon poroz vigyázz vele.
2/4 anonim válasza:
Hááát....az attól függ hogy mennyire melegszik a laptopod, meg megmondod hogy miylen hőfokokat produkál terhelés/üresjárat alatt, és megmondom kell e.
Nekem eddig a takarítás+alátámasztás+szabad levegő áramlás is megfelelt és ingyen vannak.
Esetleg i kell próbálni mielőtt megveszed, de sztem 1-2 fok miatt felesleges.
3/4 anonim válasza:
Legtöbb laptop hűtőpad az USB-ről szedi az áramot, és mivel az USB csak 6 volt körül adja az áramot vagy kevesebbet, ezért harmat gyengén pörög és alig hűt valamit, ez csak arra jó hogy kidobj egy rakat pénzt arra hogy legyen alá támasztéka a laptopodnak és forogjon alatta valami ami semmit nem ér.
4/4 anonim válasza:
A jobb hűtőpadok pl 4-5 fokot csalnak le a notiból, télen nem olyan meleg szobában akár 7-8 fokot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!