Szerintetek egy pc miért jobb mint egy xbox 360 vagy egy ps3 nem értem pedig a konzolokra jobb játékok vannak?
Miért lennének jobb játékok? Általában ugyanazok a címek vannak mindegyikre.
Amúgy azért jobb, mert egy PC sokkalta többre használható, mint egy konzol - ami játékon kívül sok mindenre nem alkalmas.
Attól is függ, mivel játszol.
FPS játékok nagyrésze számomra borzalmasak konzolon PC-hez képest, lassú játékmenet.
MMORPG nincs konzolra, pedig én azokat szeretem, RPG-k meg állítólag nagyon rosszak controllerrel (azért sem vettem meg egyiket se, amíg xboxom volt)
Warez sokkal jobb PC-n, nem kell választanom fizetem de multi vagy nem fizetem de nincs multi között, és sok játéknak van tört multija is.
a pc-nek szebb grafója van.....
sokkal több mindent lehet vele csinálni
shooter játékokkal szőrnyű konzolon játszani...
mivel én csak ps2-n játszottam xboxon csak párszor de szerintem x boxal tovább tartott volna megírnod a kérdésed ide az oldalra
és lehet hogy hülye vagyok de például a közepesen jó eljátszható pc játékok közül nem sok jelenik meg konzolon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!