Mennyit ér egy Ati Radeon 9600?
Figyelt kérdés
mondjuk cserébe megéri egy ddr1es 512mb P3200as ram+egy Nvidia GeFore fx440es vidikarira? én adnám ezeket az atiér,tudom nem mai dolgok ezek de nekem nem vesz senki pl egy Sapphire Radeon HD 6950 as kártyát2011. aug. 8. 19:58
1/7 anonim válasza:
Nekem se vette senki, mégis van. Egy sörért többet adnék egyébként mint azért. Ha működik, ami eddig volt/van, felesleges elcserélni. (jó lehet az bármire, pl media center, torrent klienset futtatni stb...)
2/7 anonim válasza:
Szerintem megérné új gépet venni..Már 100ért 20szer jobbat veszel..de amúgy a 440 nem 32MBos?Akkor mindenképpen megéri ha van még kb.768Mb RAMod.
3/7 anonim válasza:
Az ATI9600-nál egy mai integrált vga vezérlő is erősebb. Szerintem hagyd ki. Nézz szét a hardveraprón, ott találsz sokkal jobb vga-t olcsón.
4/7 A kérdező kommentje:
köszi harmadik, az első kettő nem értette meg amit írtam
2011. aug. 8. 20:24
5/7 anonim válasza:
Sajnos ez nálam is így van. Windows 98 alól írok. :(
6/7 A kérdező kommentje:
lényeg a lényeg,megéri vagy sem? én adom a 64mb nvidiát,+512ddr1 ramot,ő meg a 128as atit
2011. aug. 10. 18:19
7/7 anonim válasza:
Az nem MX 440 akar lenni? Nekem volt MX440-esem és Radeon 9250-esem is, a 9250-es is nagyságrendekkel erősebb volt az MX440-nél, akkor a 9600-as meg főleg. Szóval hacsak nincs szükséged arra a memómodulra, akkor megéri, persze felteszem csak akkor, ha a kártyának nincs baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!