Meghalt az Asus touchpad?
Figyelt kérdés
Eddig jó volt.Ma mikor bekapcsoltam a gépet,már akkor hisztizett.Olyan mintha egy láthatatlan kéz nyomkodná,szöveget nem tudok írni,mert ha ott felejtem az egeret akkor kiemeli,sőt ha elhúzom róla akkor az egész oldalt is.de nem marad úgy,eltűnik,majd megint kiemel...ha például rávezetem a vissza gombra,hozzá se érek,magától vissza léptet folyamatosan.
ezen már csak a csere segíthet?
egeret még nem próbáltam ki,valamelyik nap kapok.
Félreértések elkerülése végett,lány vagyok és nem értek hozzá,mielőtt még valaki lehurrogna...
2011. aug. 8. 19:00
1/2 anonim válasza:
szerintem meg semmi baja a tapipadnak,csak valamitől megsérült az ő kis programja,de nem nehéz helyreállítani,itt van róla írva néhány dolog :
2/2 A kérdező kommentje:
Ok köszi,amint otthon leszek,megpróbálom!!
2011. aug. 9. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!