Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért va ez az xbox 360 slim...

Miért va ez az xbox 360 slim 250gb csomagába van egy olyan csatlakozó hogy egyik fele százlábu a másik fele szines ez arra van ha lcd tévénk van akkor a szines ha régi fajta tévénk van akkor százlábu vagy külön meg kell venni?

Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 12:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Mivan?
2011. aug. 8. 12:44
 2/5 c:\ ***** válasza:

Az Euro scart, illetve az RCA csatlakozókról beszélsz szerintem.

[link]

[link]

A legjobb minőséget egyébként egy HDMI kábellel érnéd el, LCD TV-re legcélszerűbb azzal rákötni a konzolt, lehet már egész olcsón is kapni.

[link]

Egyéb esetben pedig az RCA-val kösd rá az LCD TV-re, de mint írtam, legjobban a HDMI-vel járnál.

2011. aug. 8. 13:14
 3/5 A kérdező kommentje:
erről beszélek össze tudom kötni akkor???
2011. aug. 8. 13:41
 4/5 c:\ ***** válasza:
Igen, de mint írtam, jobban járnál egy HDMI kábellel.
2011. aug. 8. 13:47
 5/5 A kérdező kommentje:
nem mert nekem nincs olyan tévém most csak olyan tévém van hogy csak scartkábelel tudom összekötni csak ennyit akartam hogy a csomagba vane scartkábel
2011. aug. 8. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!