Hogyan lehetne ezt beállítani Win.7 Ultimate alatt? (Többi Lent)
Figyelt kérdés
Nos én vagyok a rendszergazda.A kistesóm meg általánosjogú felhasználó .Nála nem lehet telepíteni semmit ,csak nálam .Iskolába jöttek Smart Board interaktív táblák .És ottt láttam mikor a tanár frissíteni akart vmit ott kért jelszót .(A rendszergazdáét) Nálam ezt hogyan lehetne megcsinálni ?????2011. aug. 8. 12:00
1/2 anonim válasza:
Hogy ha arra vagy kíváncsi, hogy a tesódnál, hogyan lehet ilyeneket frissíteni, akkor "Futtatás rendszergazdaként", majd beírod a jelszót.
Ha azt, hogy nálad is jelszót kérjen, akkor csinálsz magadnak egy korlátozott felhasználót, amin a telepítést tiltod, majd ott nyomod neki, hogy "Futtatás rendszergazdaként".
Ha meg azt akarod, hogy ő ne tudjon, csak jelszóval telepíteni, akkor kész vagy.
2/2 A kérdező kommentje:
De az a gond hogy nme kér ,hanem egyből elutasítja és hibaüzenetet ír ki !
2011. aug. 8. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!