Ehhez a procihoz kell 'venti'?
Figyelt kérdés
AMD Phenom II X4 955 3.20GHz AM3 BOX BE
Kell hűtő vagy elég a gyári?
Ha nem elég neki akkor ez lenne:
Ha viszont elég a gyári, azt hallottam, hogy olyan hangja van, mint egy fűnyírónak. ez igaz?
2011. aug. 7. 23:33
1/6 anonim válasza:
hát a fűnyíró azért sztem túlzás....haveromnak ugyan ilyen processzora van fél éve..és neki ez akkorsem jelentkezett amikor megvette...csak annyivolt a baj h melegedett 1 kicsit ezért vett hozzá 1 víz hűtést meg 1 proci hűtő ventit és már nem is volt vele gond :)
2/6 anonim válasza:
Nem tudom,hogy milyen hangja van az alapnak,de ha nem akarod tuningolni/húzni a procit akkor elég neki a gyári is..
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2011. aug. 7. 23:47
4/6 anonim válasza:
Én ugyanezt a processzort gyári hűtővel használom, lekorlátozott 'ventivel'! 2000-es fordulat alig hallható meg és netezés közben 40 fok fölé nem is nagyon megy. Ha kinyomom a korlátozást azért elég szépen megugrik a fordulat és a zajszint. 6500-as fordulatot is elértem már vele! Nem is inkább a fűnyíróra hasonlított, hanem inkább egy hajszárítóra! :D Amúgy ha nem akarod húzni, akkor nem is kell rá új hűtés!
5/6 A kérdező kommentje:
Értem! Köszi!
És azt nem tudnád megmondani, hogy játék közben mennyire melegszik fel?
(Pl: Cod 6-7, Bfbc2)
2011. aug. 8. 00:00
6/6 anonim válasza:
F.E.A.R 3-ra tudok mondani értéket ( minden maxon, DX11) a CPU 54 fok fölé nem ment, a magok pedig 59 fok fölé nem mentek! (szabályozva, 4-5 ezres fordulattal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!