Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Most akarok újítani gépet és...

Most akarok újítani gépet és nem tudom hogy a mostani 400w-os tápom elég-e?

Figyelt kérdés

Ezek lesznek majd benne.

Alaplap:Asus M4A87TD/USB3

Proci: AMD Phenom II X2 555 3.2GHz BOX

Memória: 4gb ddr3

Ezek maradnak benne.

Vinyók: 1 tb sata vinyó + 120gb ide

dvd iró

Videokártya: gforce 9600gt

2011. aug. 7. 21:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
méghogy nemér annyit? chh...már nemazért de azokra a tápokra amiket felsoroltál jár 3 év garancia? és azsem m1 hogy mien csomagolásba van..a raptoxx még jól is néz ki..és nem alsó-közép kategóriás ^^
2011. aug. 7. 23:18
 12/20 anonim ***** válasza:
nem fikázni akarom azokat a cuccokat..a chieftec télleg jó...a többit nemprobáltam még..csak azt mondom h amíg nemprobáltad a raptoxx ot nem is fogod tudni hogy mikre képes...
2011. aug. 7. 23:21
 13/20 Panda Péter ***** válasza:
azt nem mondtam hogy a raptoxx rossz, viszont az továbbra is tartom, hogy túlárazott, azonos áron sokkal jobb tápokat kapni, illetve ugyanolyan minőségűeket olcsóbban. ergo nem éri meg.
2011. aug. 7. 23:38
 14/20 anonim ***** válasza:
hát ára az van..de a német minőséget megkell fizetni...szerintem legalábbis..a németek soha nemvoltak rosszak cuccok gyártásában..ottvan csak 1 példának a mercedes...
2011. aug. 7. 23:48
 15/20 Panda Péter ***** válasza:
a raptoxx, mint rajta kívül nagyon sok más tápgyártó, csak a külsőt, a csomagolást, és a márkát adja a táp mögé, valójában pedig egy külső beszállítótól veszi a tápjai belét. a raptoxx viszont az eladási árhoz képest elég rossz minőségű beleket szokott választani, szóval nem alaptalanul írom, hogy rossz vétel.
2011. aug. 7. 23:52
 16/20 anonim ***** válasza:
hááát...honnan tudod hogy rossz beleket választanak?..véglis szétszedni nemszedtem még szét..nemtudom mien a belseje..mondom nagyon jólbír mindent..én is az alapján választottam hogy sok hardverrel foglalkozó és hardwer tesztelő cég ajánlja...különböző weblapok szponzorálják,reklámozzák..ezért választottam..eleve megtetszett maga a külső is..megfogott...meghát plexi házban eleve jólmutat,olyat kerestem ami birja azt a sok világitást ami bennevan a gépbe...este igy is olyan mint 1 karácsonyfa..ha este megy vmi letöltésem akk lekell takarni mert nemtudok aludni a fénye mellet XDD
2011. aug. 8. 00:00
 17/20 Panda Péter ***** válasza:
69%
és lőn Isten, és látta, hogy az villamosmérnökhallgatók és lelkes amatőrök információ nélkül idióták vala, ezért a nyolcadik napon feltalálta a szakmai fórumokat, ahol többek között az táp beléről szóló információk is könnyedén megtalálhatók. ámen.
2011. aug. 8. 00:07
 18/20 anonim ***** válasza:
ez nagy volt panda péter :D
2011. aug. 8. 00:32
 19/20 anonim ***** válasza:
lehet igazad van..nekem bevált van aki ellene van aki mellete..am meg ez télleg nagyvolt xDDD
2011. aug. 8. 10:13
 20/20 A kérdező kommentje:

Már benne van a táp!

Egyenlőre meghajtja a cuccot:)

Igaz nem Asus alaplap van benne hanem gigabyte!

2011. aug. 8. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!