Ez (www.chipland.hu/termekek/MBO-ECS-NFORCE6M-A2-nVidia-GeForce -6150SE-nForce-430-FSB2000-AM3/030582/) jó alaplap?
Én mindenképp AM3+ -os alaplapot választanák, hogy majd az ősszel debütáló Buldozer procik is belemenjenek.
pl.: [link]
Természetesen.
(Mit ahogy annó az AM2+ -os alaplapba is belement a sima AM2 -es proci.)
Szabványos ATX 24 pines alaplapi csatlakozóval. Persze nem ilyen gépre, emberre veszélyes ipari hulladék, mint pl. a Codegen, Mercury, HKC, M-Tech, stb.
Hanem valami megbízható, mint pl. az FSP, Chieftec, Cooler Master, Corsair, stb..
Akkor ez jó:FSP400-60APN ?
Am bocs hogy sokat kérdezek csak még egy kicsit kezdő vagyok és szeretnék olcsón kijönni ebből mert még monitor meg billentyűzet és egér is kell.
Igen, jó választás, de csak irodai gépekbe. Nem a felépítéssel, és a teljesítménnyel vannak gondjai, hanem a csatlakozók számával, a szokásos alaplapi csatlakozókon kívül, csak 2 db molex és 3 db SATA áll rendelkezésedre, PCI-E sincs. Ha olyan video kártyát veszel, ami igényli a külön tápcsatlakozót, márpedig a legtöbb használható ilyen, akkor a 2 db molex -et kapásból elfoglalja a PCI-E átalakító, és marad 3 SATA, ami szerintem semmire nem elég.
Az FSP HEXA és a Chieftec CTG szerintem emiatt jobb választás. És csak 2 eFt -al drágábbak.
Úgy látom az 500 W -os FSP APN olcsóbb, és az legalább szépen el van látva csatlakozókkal is.
1 x 20+4 tũs alaplapi
1 x 4 tũs CPU
2 x MOLEX
4 x SATA
1 x 3,5"
1 x 6 tűs PCI-E
Persze az általad linkelt CTG is tökéletes választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!