Hogyan bírjam rá az UPC-t, hogy cserélje ki a modemet?
Figyelt kérdés
A mi modemünk már jó pár éves. Rengetegszer megszakad a net, de mire betelefonálok, és az automata rendszer tovább enged egy ügyintézőhöz addigra persze megjavul a net is. (Jól ki van ez találva.) Így mikor rákeresnek, nem találnak hibát, és részükről ennyi. Mit kell ilyenkor tennem? Ha jól tudom nekik kötelességük a modemet kicserélni nem?2011. aug. 7. 19:34
1/7 anonim válasza:
Ha pár napot tudsz várni, amíg cserélik a modemet, akkor pici alufóliát dugj bele a modem internet csatlakozójába, és várj, amíg lassan átlép a túlvilágra.
Vezetéket visszadugod, és telefon -> tönkrement a modem..
2/7 anonim válasza:
A helyedben megszüntetném az UPC-s netet, és Diginetre térnék át, ahhoz modem sem kell. Behúznak egy tyúkbelet a géped hálózati kártyájába és kész.
3/7 anonim válasza:
szerintem elsőnek, hívd fel a upc ügyfélszolgálatát (sokáig fog tartani, mert nehezen veszik fel, de felveszik
aztán mondd azt, hogy ha nem cserélik ki a kütyüdet, akkor szolgáltatót váltasz...stb-stb
mondd, hogy milyen régi és jó előfizetőjük vagy
általában ez szokott használni és rögtön reagálnak
4/7 anonim válasza:
a te modemedet azért nem cserélik ki mert nincs semmi baja
ezt azért merem leírni,mert tudom ,hogy a központból mindenkinek a modemjára rá tudnak mérni,és precízen látják,hogy tényleg jó e vagy sem
és a tiéd jó
5/7 A kérdező kommentje:
Akkor mért van az, hogy az utóbbi időben rendszeresen elmegy a netem?
2011. aug. 7. 23:32
6/7 anonim válasza:
lehet,hogy már megérett a géped egy újrarakásra...
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!