Meddig bírja egy LCD monitor?
Figyelt kérdés
A régi CRT monitorom kb 9 éve működik és most akarok venni egy újat: LG W2240S-PN.2011. aug. 7. 08:26
1/4 anonim válasza:
Nekem az LG monitorom 2 évig bírta. A szervíz szerint nem volt javítható, ezért visszakaptam az árát (3év garancia). A pénzből Benq-t vettem. Most 1 éves, de nagyon elégedett vagyok vele. Talán a szinek is szebbek rajta.
2/4 anonim válasza:
nekem 5 vagy 6 éves lehet, már nem emlékszem mikor vettük, de egész jól bírja
3/4 anonim válasza:
Szerintem ez a kérdés nem állja meg a helyét, a mai monitorok már nagyon sokat bírnak kivéve a gyári hibásak, de 3 év alatt az jó esetben kiderül. Nekem az lg flatron l1750sq monitorom 5 éves múlt és ugyan olyan mint új korában.
4/4 anonim válasza:
Egyik haveromnak egy 15" LCD van (márkáját nem tudom) kb 8 éve bírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!