Az baj ha lehajtom a laptop monitorját?
Figyelt kérdés
szeretnék vele letölteni éjszaka és az baj ha bekapcsolt állapotában lehajtom a monitorját?2011. aug. 6. 23:26
1/10 A kérdező kommentje:
jah és samsung rv-508, és windows xp van rajta
2011. aug. 6. 23:26
2/10 anonim válasza:
Szerinted miért lehet lehajtani?
Viccből?
4/10 anonim válasza:
Persze, hogy le lehet hajtani. Csak arra figyelj, hogy milyen művelet van beállítva a kijelző lecsukása esetére. Mert ha a gép akkor készenlétbe helyezi magát, akkor nem sok mindent fogsz vele letölteni.
5/10 anonim válasza:
inkább ne hajtsd le mert készenlétben lesz, bár ha úgy állítod be h semmilyen műveletet ne hajtson végre akkor lehajthatod (nekem ezt az akkumlátor és a töltő beállításainál lehet, ha rámegyek az akkumlátor töltésjelzésére, további energia gazdálodási beállítások, és ott)
6/10 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm!
lehajtottam és nem ment készenlétbe!
2011. aug. 6. 23:37
7/10 anonim válasza:
Lehajthatod, nem lesz gond. Viszont nem javaslom, hogy így tegyél. Lehajtott állapotban nem tud szellőzni billentyűzet felőli rész, kicsit felmelegszik, melyet tovább ad a kijelzőnek is, és a hő nem minden esetben tesz jót a monitornak. Ezért én, mikor szeretném kikapcsolni, a Nircmd programot használom hozzá, mert alapból a Windows csak energiagazdálkodásból kapcsolja le, a legkisebb beállítható idő 1 perc. Ez pedig azonnal kikapcsolja, anélkül, hogy lehajtanád.
8/10 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm!
2011. aug. 6. 23:44
9/10 A kérdező kommentje:
és hogy kell ezt a programot feltelepíteni?
mert nekem nem jön össze!
2011. aug. 6. 23:51
10/10 A kérdező kommentje:
már megvan
2011. aug. 7. 00:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!