Vettem egy tuner kártyát, de az a gond hogy kékszinűek az emberek, mindegyik csatornán. Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Ja és ha nahgot hogyan lehet beállítani, mert a a hangszoró zsinorát a tunerébe (digitálisba) dugom nincs hang, de a alaplapiba akkor sincs.2011. aug. 6. 12:26
1/13 anonim válasza:
Szerintem fel kellene raknod egy Codec-et. :)
2/13 anonim válasza:
3/13 legendavagyok01 válasza:
Mi van a hangfallal???
A hang ugyanúgy a tuner kártyán keresztül jut a gépbe, mint a kép, ha antenna-bemeneten keresztül, akkor meg van oldva, Ha más bemenetek vannak, akkor lehet külön kell.
Mégis, pontosan milyen tuner?
Minden hozzáadott drivert, szoftvert fel kell rakni,hangolás után működnie kell.
4/13 A kérdező kommentje:
Sajnos cd-t nem kaptam hozzá, mert használtan vettem. Pinnacle márkájú, win 7 media centerben használom.
2011. aug. 6. 12:51
5/13 legendavagyok01 válasza:
Hát a Pinnacle a cég neve, és nem a típusé. Nem ártana tudni.
Nekem egy régi Pinnacle Dazzle TV Mobile van.
6/13 A kérdező kommentje:
még felrakom az ajánlott kódek csomagot, ha akkor sem jó kiveszem és megnézem mi a tipusszáma. Amúgy az enyém PCI-os
2011. aug. 6. 13:08
7/13 A kérdező kommentje:
Pinnacle EMPTYV-51015403-2.4 TV-Tuner PCI Kártya
2011. aug. 6. 13:09
8/13 legendavagyok01 válasza:
Ha ilyen, akkor ha antenna bemenethez csatlakozol, azon megy a hang is.
Ha az rca-n vagy s-videon megy a kép, akkor kell a hangot a jack dugóba bevinni.
Megnézem vannak-e driverek vagy progi, amit le lehet tölteni.
9/13 legendavagyok01 válasza:
Hát itt van egy csomó driver, lentebb a PCI-osok, de hogy melyik? Ilyen néven nem nagyon fut semmi...
10/13 legendavagyok01 válasza:
Ja, lemaradt a link:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!