Miért nem szól a hangszóróm?
Figyelt kérdés
Az lenne a probléma, hogy nem szól a hangszóró, pedig a számítógép azt mutatja, hogy működik, és nincs lenémítva se vagy ilyesmi.Tudom hogy így elég nehéz megmondani mi lehet a baj, de ha valaki tud lécci segítsen! Köszönöm!2011. aug. 6. 09:55
1/12 anonim válasza:
Dugj be a hangszóró helyére egy fülhallgatót és kiderül, hogy a hangszóród rossz vagy a számítógépből nem jön ki a hang.
2/12 A kérdező kommentje:
Sajnos fülhallgatóval se működött :(
2011. aug. 6. 10:51
3/12 A kérdező kommentje:
Pedig a gép azt mutatja hogy jön a hang:/
2011. aug. 6. 10:52
4/12 anonim válasza:
Valamilyen szoftveres beállítási gond lehet, nézd végig a Keverőt jó hangkimenete van-e kiválasztva. Esetleg próbáld meg újratelepíteni a hangkártya drivert, ha nem találsz más megoldást.
5/12 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy az a baj, hogy ott SPDIF van pedig oda nincs is bedugva semmi.De hogy tudom én azt átállítani a "zöld színű kimeneti nyílásra"?(nem nagyon értek hozzá)
2011. aug. 6. 11:27
6/12 anonim válasza:
Ha a tálcán jobbra, lent ott ül a hangszóró ikonja, akkor nyisd meg, és nézd meg, hogy van-e pipa valamelyiknél. Ha van, vedd el. Egyébként egy hangkártya van a gépedben?
7/12 A kérdező kommentje:
Win 7-em van,de én nem látok semmit ki pipálva.És elég béna vagyok, de ez a hangkártyám: [link]
2011. aug. 6. 12:27
8/12 anonim válasza:
Startmenü-Beállítások-Vezérlőpult-Hang- és audioeszközök.
Itt nézd meg, hogy lehet-e mindent állítani, azaz lehet-e pipát rakni valahová. Ha így van, akkor rendben van a hangkártyád, és rosszul csatlakoztatod a hangszórót.
10/12 anonim válasza:
Persze, win7, és én még mindig xp-ben gondolkodom. Egyáltalán, jó helyre csatlakoztatod hátul a hangszórót? Milyen típusú a hangkártyád, pontosan, mert így többet tudnánk segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!