Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit gondoltok erről?

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

[link]

az a durva hogy pont erről tettem fel este egy kérdést hogy lehetséges-e... ugylászik

2011. aug. 5. 22:39
 1/3 anonim ***** válasza:
sztem nem véletlenül nincs elterjedve. én nem ajánlanám. a vga-nak a gépen belül van a helye. gondolom az ára sem túl user-barát
2011. aug. 6. 00:11
 2/3 c:\ ***** válasza:

Jó ötlet lenne ilyen PC-re is.

Csak hogy hirtelen 1 lehetőséget mondjak, amire haszálni lehetne:

Hordozgatod az asztali gép és a laptop között a videókártyát. Veszel egy jó erős kártyát, berakod egy ilyenbe és amikor az asztali géphez kell, akkor arra dugod, amikor a laptophoz, akkor arra. Sőt, sokkal egyerűbb lenne SLI/Crossfire rendszerek kialakítása is, főleg ha pl. havernak is ugyanolyan kártyája van, ha éppen arra jár, akkor áthozhatja amíg ott van.

Csak a csatlakozók száma és a sávszélesség szabna határt annak, hogy hány kártyás rendszert alakít ki az ember, stb, tényleg rengeteg lehetőség van/lenne benne.

Egy ilyen házban szerintem a videókártya hűtését is könnyebben meg lehetne oldani, megfelelő ház mellett hatalmas hűtőbordákat lehetne rászerelni, (lényegében akár passzív hűtéssel, vagy egy nagyon lassan forgó ventilátorral) illetve a vízhűtés ráapplikálása is lényegesen leegyszerűsödne.

Ha lenne PC-hez ilyen, emberi árban és a szabvány is kiforrottnak lenne tekinthető, én biztos, hogy vevő lennék egyre.

2011. aug. 6. 00:17
 3/3 A kérdező kommentje:

A jelenlegi windows-os laptopomoz is van egy ilyen okosság (AMILO Notebook Sa 3650) egy kis fehér dobozba opreráltak bele egy HD 3870-et aminek annyi a feltétele hogy még rákötöd TV-re vagy monitorra és máris 5x erösebb grafikus teljesitményt kapsz.

Én most MacBook Air-t szeretnék, ami alapból is jó, de igy már asztali gép sem kell, mivel a 4GB RAM-mal i5/i7-es procival + mondjuk egy mai bestbuy kártyával (5830Extreme) tökéletesen tenné a dolgát.

2011. aug. 6. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!