Ez jó konfiguráció? Belegabalyodtam az LGA-775 és -1155 foglalatba.
Figyelt kérdés
Nekem van egy gépem, melyben egy régi ASUS alaplap van. LGA-775-ös valami van benne, nem tudom, hogy ez most az alaplap foglalata vagy a CPU-é. Szóval az gyenge. Intel Celeron 2.4 GHz; 512 MB RAM (többet el se bír) és 100 GB merevlemez. Én tetetnék bele egy ECS H61H2-M2 alaplapot és egy Intel Pentium G620 processort (memóriát, merevlemezt), de valamelyiknek LGA-1155-ös a foglalata. Nem baj, hogy az előzőé 775 ennek meg 1155? Köszi a választ2011. aug. 4. 21:01
1/3 anonim válasza:
Nem igazán értem a problémát, de ha jól értem, te új alaplapot, új processzort, új RAM-ot, és új merevlemezt akarsz venni. Ha így van, akkor a processzor, és az alaplap foglalata egyezzen meg, és már jó vagy. Csak arra figyelj, hogy az LGA 1155-ös foglalathoz már DDR3-as RAM-ot vegyél, ne régebbit.
2/3 A kérdező kommentje:
Szóval nem baj, hogy az előző LGA-775-ös foglalatú volt, ez meg LGA-1155-ös lesz? Összepasszol minden ezen kívül.
2011. aug. 4. 21:07
3/3 Panda Péter válasza:
ha esetleg arra próbálsz érdeklődni, hogy a wint újra kell-e rakni, a válasz valószínűleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!