Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Aki ért a Hangkártya telepítés...

Aki ért a Hangkártya telepítéshez Nézze meg!?

Figyelt kérdés

Kérlek segitsetek. aki ráérne nekem segiteni elháritani a hibát az vegyen fel msn-en: kecskeoud@hotmail.com

Ott a többit kÖsz

2011. aug. 4. 16:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Itt nem tudod leírni a problémát? Más is ittt írja le.
2011. aug. 4. 18:08
 2/5 A kérdező kommentje:

Ok akkor itt IS leírom. A problémám a következő. Újratelepítettem a számítógépemet. OP rendszer: Win XP

Start>Vezérlőpult>Hardver hozzáadás. SiS 7018 as a hangkártyám. Telepitem a sis 7018 as hangkártya illesztőprogramja-t és azt irja a program nem inditható el. Hibakód:10 . Próbálkoztam ugy hogy berakopm a telepítő cd-t de nem segített .

2011. aug. 4. 18:54
 3/5 anonim ***** válasza:

Innen töltsd le: [link]

Aztán menj a Sajátgépre-jobb katt-Tulajdonságok-Hardver-Eszközkezelő-Hang-, videó- és játékvezérlők. Itt nézd meg, hogy nincs-e sárga kérdőjel a hangkártyánál. Ha van, akkor kattints rá, menj az illesztőprogram frissítésre, majd válaszd a ne legyen keresést, aztán a legördülő menüből kell kiválasztani az illesztőprogramot, majd próbálgatni, melyik lesz a jó.

2011. aug. 4. 20:15
 4/5 A kérdező kommentje:
A hangkártyánál csak sárga felkiáltójel van. Azt frissitem és eljutok a listáig. Ott van olyan kipipálható lehetőség hogy kompatibilis az eszközel. HA pipa csak a SiS 7018 hang illesztőprogija van ott de h nincs pipa akkor van 1 csomó. Itt mit csináljak?
2011. aug. 4. 21:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha ennyi gond van vele, akkor ajánlatos venni egy hangkártyát, nem is olyan drágák, és akkor megszűnik a gondod.
2011. aug. 5. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!