Aki ért a Hangkártya telepítéshez Nézze meg!?
Kérlek segitsetek. aki ráérne nekem segiteni elháritani a hibát az vegyen fel msn-en: kecskeoud@hotmail.com
Ott a többit kÖsz
Ok akkor itt IS leírom. A problémám a következő. Újratelepítettem a számítógépemet. OP rendszer: Win XP
Start>Vezérlőpult>Hardver hozzáadás. SiS 7018 as a hangkártyám. Telepitem a sis 7018 as hangkártya illesztőprogramja-t és azt irja a program nem inditható el. Hibakód:10 . Próbálkoztam ugy hogy berakopm a telepítő cd-t de nem segített .
Innen töltsd le: [link]
Aztán menj a Sajátgépre-jobb katt-Tulajdonságok-Hardver-Eszközkezelő-Hang-, videó- és játékvezérlők. Itt nézd meg, hogy nincs-e sárga kérdőjel a hangkártyánál. Ha van, akkor kattints rá, menj az illesztőprogram frissítésre, majd válaszd a ne legyen keresést, aztán a legördülő menüből kell kiválasztani az illesztőprogramot, majd próbálgatni, melyik lesz a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!