Milyen VGA-t ajánlanátok játékra 25-35e Ft között?
Figyelt kérdés
Lehetőleg innen: www.ipon.hu2011. aug. 3. 19:30
3/12 anonim válasza:
6/12 A kérdező kommentje:
hát eddig a 76%-os válaszoló vidikártyája tűnik a legjobbnak, és a 6850-es vidikártyákon belül a legolcsóbbnak, csak még valamit szeretnék tudni. a vtx3d megbízható, jó minőségű videókártyákat fejleszt? csak mert eddig nem nagyon találkoztam ezzel a névvel..:O esetleg van valakinek személyes tapasztalata???
2011. aug. 4. 11:46
7/12 anonim válasza:
vagy az 1. vagy ez: [link]
a hdmi jól jön ha lcd tv-n akarsz játszani :)
lehetőleg én személyes tapasztalat alapján inkább a PCX-től venném mint az ipontól.
8/12 A kérdező kommentje:
mért jobb a HDMI ha lcd-n akarok játszani?:O
2011. aug. 5. 13:03
9/12 anonim válasza:
ha a fogyasztás nem számít mindenképpen HD6850. A felsoroltak közül az a legerősebb.
Amúgy a VTX3D nem rossz mivel az egy átcímkézett POWERCOLOR ami viszont jó kártya.
10/12 anonim válasza:
ha jól tudom, akkor az HD5830 Extreme most ami bestbuy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!