Egy új gépházat, vagy inkább egy új laptopot érdemesebb venni?
Hát ha mérnök szakra járok, akkor igen, belőlem lesz majd egyszer mérnök.
De ezt hogy lehet félreérteni? Azért gondoltam, hogy egy új, nagyobb bírású gép kellene, mert biztos lesznek spec programok majd, aminek nagyobb gépigénye van.
Üdv:)
És hordozni is akarod ? vagy bent maradna a koleszbe?
Ha mérnök leszel, akkor nézd meg milyen tárgyaid lesznek és milyen programokra kell majd az új gép.
Én pl 1 évig elvoltam bármi gép nélkül, néha mástól kértem és annyin megnéztem a dolgaim. sőt...igazán gépigényes dolgokat csak kb csak 3-4ik és utána években.
Szóval ha nem szükséges, akkor nem kell feltétlenül most új gép, és később jobbak lesznek.
Ha meg új gépet veszel mindenképp asztali, ugyanaz a konfig kb feleannyiból is kihozható mint egy laptop, ha erősebb gép kell, akkor megintcsak asztali ajánlatos.
Ez a Toshiba simán meg fog birkozni azokkal a spec programokkal, amit az egyetemen fogsz használni.
Toshiba Satellite C660-12N 102 510 Ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!