Képernyőfelbontást hogyan tudok beállítani XP-n? (Kicsit különleges eset)
Valamit elnyomkodtam a gépen. Egyik ismerősőmnél vittem el a gépet, aki jobban ért hozzá. Meg is csinálta nekem szépen. De mikor hazahoztam, nekem nem volt jó. A betöltésig eljutok, aztán meg kikapcsol a monitor, mert nem érzékel jelet. Azt mondta azért lehet ez, mert nála más volt a monitor, nagyobb volt a felbontása. És nem állította vissza, a régire. De mivel nekem a betöltés után nincs jel, így nem is tudok felbontást állítani.
Hogyan lehetne ezt megoldani, úgy hogy nem viszem el nála mégegyszer? Csökkentett módra gondoltam, de ott nem tudom hogy lehet-e ilyet állítgatni...és inlább nem nyúlok hozzá, de leírjátok hogy kell megpróbálom.
A számítógép bekapcsolás után, mikor az alaplap már végrehajtotta a Power On Self Test -et, elkezded nyomkodni jó sűrűn az F8 gombot.
Akkor előjön a Windows boot menüje, ahol kiválasztod a "VGA mód engedélyezése" opciót majd azzal indítod a Windowst. EZ után már beállíthatod a monitorodnak megfelelő felbontást a képernyő tulajdonságoknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!