Mondanátok nekem 1 jó konfigot olyan 300ezerböl? Olyat ami intel proci és nvidia kártya van, na meg egy ssd
A vitához szólok hozzá.
Ati-Nvidia:
Örök vita, ami értelmetlen. Jelenleg úgy tudom az Ati legerősebb kártyája egy hajszállal erősebb, mint a legerősebb Nvidia. Viszont ez folyamatosan változik, ugyanakkor nagyjából mindkét márkánál azt kapod, amennyit fizettél érte(természetesen árban felfelé egyre rosszabb ár-érték arányban), ezért én nem emelném egyik márkát sem a másik fölé.
Intel-AMD:
Tény, hogy az Intelnek vannak a legerősebb processzorai, bár a Bulldozer megjelenése után ki tudja hogy lesz, ugyanakkor a Phenom II X4 955 fölötti procikat már nem lehet játékkal kihasználni, hiszen ez a proci is kihajtja a legerősebb videokártyákat. Azt meg, hogy a jövő mit hoz(miben kell erősnek lennie a procinak), nem lehet tudni, mindenesetre jelenleg ez a proci a best buy, mert igen olcsón hozzá lehet jutni(26 ezer), főleg ha a hasonló erejű Intelekhez hasonlítjuk(a sandy bridge-es i3 fölött van - jó persze egy szálon elmarad tőle, sok szálon meg leveri - de a sandy bridge-es i5 alatt).
Amúgy meg nekem az a véleményem, hogy a 300 ezres konfigod 1 év múlva 150 ezret sem fog érni, 2 év múlva olyan 80 ezret. Ha viszont SSD-vel együtt csak 200 ezres konfigot vennél, egy AM3+ alaplappal(tehát amibe a Bulldozer is bele fog menni), Phenom II X4 955-el, akkor 1-2 év múlva baromi olcsón tudnád bővíteni, miközben akkor egy új videokártyát is veszel(30-40 ezernél drágábban nem érdemes venni, mert ha évente veszel 30-40-ért ugyanott vagy, mint ha 2 évente vennél 100 ezerért).
buldozer jóval erősebb lesz mint a 990EE
jaj ember laptop az laptop, és más vid.kari....
nézd a 6990 erősebb a GTX 460 nál, ez egyértelmű, akkor az ati a jobb nem?!
a GTX 590 erősebb a 6670 nem?!akkor nvidia a jobb?!
öcsém fogd már fel hogy a 6970 JOBB
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!