Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mitől függ a vinyó neve a...

Mitől függ a vinyó neve a Sajátgép: merevlemez-meghajtóknál?

Figyelt kérdés

A mostani gépemen igy szerepel: Helyi lemez(H:)

Ezen kívül van még:

Cserélhető lemez (D:)

Cserélhető lemez (E:)

Cserélhető lemez (F:)

DVD-RW-meghajtó(G:)

Cserélhető lemez (I:)

Szóval hol a C: ?

A HP nyomtatómat nem tudom 100% telepíteni mert kb. a telepítés 3/4-énél kiírja hogy C: meghajtó érvénytelen!

Szóval hogyan lehet C: meghajtót létrehozni?

Házon belül kell átdugni a kábelt vagy BIOS-ban lehet átírni? Esetleg sehogy?! Nem hívnám ki a szakembert jó pár ezerért ha magam is megoldhatnám a dolgot.Ja, és bocs a tudatlanságomért.Mentségemre szóljon, hogy nőből vagyok.

2009. ápr. 8. 09:04
 1/3 anonim ***** válasza:

A H-n van a rendszered -hogy sikerült erre elnevezni a telepítésnél?..:)-

Telepítésnél a H/ProgramFilest add meg mint célt, és sikerülni fog a telepítés. Az átnevezésre a Sajátgép/Kezelés/Lemezkezelés-nél(itt jobbklikk a H-n) lenne... lehetőség, de rendszer betűjelét nem engedi módosítani...

2009. ápr. 8. 09:33
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
A PartitionMagic engedi a rendszermeghajtó átnevezését is, és átnézi az összes hivatkozást a régi meghajtóra (H) és átírja C-re.
2009. ápr. 8. 09:38
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm az infókat! Telepítésnél a H/Program files van megadva.Sőt alapból ki választja a telepítő! Ha akarnám sem tudnám máshová tenni. (nem is értem miért találta ki ezt a gyártó)

Szóval minden megy a maga útján amikor befejezés elött nem sokkal kiírja a fent említett szöveget.Arra is gondoltam nem lehet ez a telepítő program hibája?

Szerintetek?

2.-nak:amit írtál, az egy program? Hol tudom letölteni?Van magyar verzió is?

Total Commander-ben nem lehet megoldani?

2009. ápr. 9. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!