Miért csúnya a képe a plazmatévémnek ha rádugom a gépre?
a ködfátyol az elvileg normális plazmánál. mármint csak egy kicsit. mintha egy kifeszített selyemfüggöny lenne a kép előtt.
nézd át a TV-n a HDMI-ket, mert ott sem mind1 melyikbe dugod.
"Hú, nekem is ugyanilyen vidikarim van és egy ugyanilyen 106-os plazmám...eddig nem dugtam őket össze, de ezek szerint nem is éri meg. :S"
ha nem tudod beállítani akkor ne is kezdj bele... ha be van állítva és nem megfelelő felbontású anyaggal akarod megküldeni akkor szintén ne állj neki. ha vannak fullhd filmek raktáron és be is tudod lőni akkor gyönyörű képe lesz... két hete fateréknál lőttem össze egy sony-t a laptopommal hdmi-n penge képe volt... nem 700 megás rippelt avikat kell nézni, és be kell lőni a vga-n a megfelelő felbontást a megjelenítőre...
A kártya 1080p-s jelet küld, CCC-ben beállítottam. Leginkább az a plazmás ködfátyol van jelen, illetve a piros színeket hajlamos összemosni, pl, egy piros pause gombot.
Egy rendes LED/LCD-n kb. olyan képe lenne mint a monitoron?
Képernyő: Panasonic-TV
Felbontás: 1920 x 1080 (ajánlott)
Ezt írja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!