Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a baja a gepemnek?...

Mi lehet a baja a gepemnek? Nincs kep a kepernyon, bovebben lent.

Figyelt kérdés
A videokarit kicsereltem egy masik gepbe betettem es mukodik,es egy masikat ebbe a gepbe,de megint semmi jel.amit eszrevettem hogy nem szol a beep sem amikor felkapcsolom a gepet.3 kepernyot probaltam ki es egyiken sincs kep,szoval a videokarival es a monitorral semmi baj ez eddig biztos
2011. aug. 1. 00:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha nincs beep akor halott valami az alaplapon és a zárlatvédelem nem enged inditani szegy le mindent rola ved ku a ramot ha kivetted csipognia kell bekapcsolás urán azt hogy hogyan az bios függö de ha a ram hiányát se jelzi akkor kuka alaplap veszel ujat berakod örülsz hogy mükszik. De azért egy másik procival is probáld meg. Ja azt nem kérdeztem hogy forognak e a ventik. Meg mielött kukáznád az alaplapot probált meg egy másik táppal.
2011. aug. 1. 01:37
 2/3 mrillegal1 ***** válasza:
igy van pont ebben a sorrendben az elején a ledek hogy világitanak bekapcsolás után??ramhibánál nekem csak a hdd világitott
2011. aug. 3. 06:04
 3/3 mrillegal1 ***** válasza:
azt elfelejettem hogy huzgáld ki a perifériákat is hátha ott a gond pl usb bövitökártya hangkártya ha van benne optikai meghajto söt probáld meg hdd nélkül is ha bejön a lap akkor az szállt el meg egy cmos reset se ártana ennyi helytelen inditás után gondolom probáljátok egy ideje de nekem ramgyanus ám
2011. aug. 3. 06:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!