Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen Laptopot vegyek?

Milyen Laptopot vegyek?

Figyelt kérdés
Majd valamikor december fele laptopot szeretnék venni de fogalmam sincs hol kezdjem a keresést. Max. 120000 ft-ig de jobb lenne kevesebbért, windowsal de ha nincs rajta op. rendszer az sem baj. Egy kikötés még. A laptopnak futtatni a kéne a 2010-es és előtti játékokat az idejieket leszarom. De az se probléma ha a 2010-es játékok egy részét nem viszi mert elsősorban nem emiatt veszem, de azért van néhány only pc játék amit szívesen játszanék mint pl. S.T.A.L.K.E.R. A válaszokat előre is köszönöm.
2011. júl. 31. 17:30
 1/4 anonim ***** válasza:
ha játszani kell PC-t vegyél
2011. júl. 31. 17:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Mint említettem nem elsősorban játékra kéne, de ha már veszek bepótolnék régebbi címeket. Csak laptop kell.
2011. júl. 31. 18:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Első válaszolónak:

"az se probléma ha a 2010-es játékok egy részét nem viszi mert elsősorban nem emiatt veszem"...mint említi nem a játék a fő cél, máskor értelmezd a kérdést.

Kérdezőnek:

Én azt mondom, ha vmennyire kell a játék is, akkor dobd meg azt a 120k-t egy 30k-val. 150-ért már kapsz laptopokat, oprendszer nélkül ati/nvidia videókarival. Ezzel már 2010-ig erős kompromisszumokkal elindítasz bármit.

Ilyen laptopok:

Asus:

[link]

Toshiba:

[link]

Dell: (videókarira ez a legkorrektebb)

[link]

120k-ért csak integrált intel videókártya lesz a gépben, azok némileg gyengébbek az én Geforce 8400M GS-emnél.

Amúgy itt lehet összehasonlítani a vidikarikat:

[link]

Szerintem arra egy integrált kari is elég, hogy néhanéha eljátssz 2010-09 előtti játékokkal. A stalkereknek meg amúgysincs nagy gépigényük, de azért a grafikát bőven le kell majd húznod.

Amúgy itt tudsz laptopok után nézni:

[link]

[link]

[link]

Sztem nézz ki konkrét típust, decemberig ráérsz, és azt kérdezd majd körbe hogy megéri e. Vagy pedig próbálj még hozzátenni 30k-t és akkor amiket linkeltem azokkal el fognak futni 2010-es játékok is.

2011. júl. 31. 18:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Annyit tudok segíteni, hogy Toshibát ne vegyél, szép, dizájnos, de olcsó anyagokból dolgoznak, pár hét vagy hónap alatt lepattog a festés, sérül a burkolat, ami igencsak kellemetlen egy fél évnél fiatalabb notinál. Az MSI-t pedig azért nem javaslom, mert egyetlen egy márkaszervize van, a székesfehérvári albacomp, de előtte végigjárja BP-t, ezért ha gond van vele, a garanciális javíttatása is egy rémálom.
2011. júl. 31. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!