Találtam a neten olcsó Windowsos tableteket szerintetek melyiket válasszam? (a többi lent)
Ja és még annyit kérdeznék hogy ezekben van CD olvasó mert a leírásban nem láttam de lehet hogy az alap?
Nem értek a számítógépekhez túlzottan úgyhogy pls írjatok!
Nincs benne cd/dvd olvasó, se rendes merevlemez, és még billentyűzete sincs.
Ráadásul annyira nagyon nem is olcsók.És ahogy láttam nem is biztos hogy mindegyiken van windows 7, csak "opcionális".
Másrészt ott virít rajtuk a Made in China felirat, de semmi egyéb márka vagy vmi. És szó nem esik sehol garanciáról, ami azért nem utolsó szempont.
Árban nézve pedig 60k körül vannak, az nem is olyan olcsó.
Azt viszont megkérdezném mire is kell neked pontosan egy Tábla pc, esetleg jó e netbook/laptop, mert sztem egy ilyen tábla pc ha csak nincs rá életbevágóan szükséged akkor a világ egyik legfeleslegesebb dolga.
Igazából így végignézve...hardveresen talán még hozzák azt amit egy táblapc-nek kell tudnia, viszont én nem költenék ennyire névelen dolgokra, mikor még a nagyobb gyártókról is megoszlik az emberek véleménye.
Az utolsó linken lévő Asus táblapc egész korrektnek tűnik, a hozzá kapcsolható billenyűzetével. (viszont ott van hogy "tablet only" tehát a billentyűzetét külön kellene megvenned)
Amúgy erről van ott szó:
és itt vannak a hazai árai:
Bár, nemtudom mire kell neked, de sztem ne a teljesen noname gépek között nézelődj, és sztem nézz körül inkább netbookok között. Azok is tűrhető árúak, dvd/cd olvasó abban sincs, de legalább le tudod tenni az asztalra.
Nekem ismerősöm kütyümániás, volt ipadje is, és még ő is hamar ráunt, szal sztem ennyit a tabletekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!